home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ερμιονίδα: Ο Βιολογικός ξέβρασε απόβλητα στο δρόμο Κρανιδίου – Κοιλάδας

Γιάννης Μαργέτας: «Καλοκαιρινές υγειονομικές – περιβαλλοντικές βόμβες νο 2;»
βιολογικός

Ανάστατοι οι κάτοικοι της Κοιλάδας, του Κάμπου, του Δήμου γενικότερα αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής από την εικόνα που αντικρίζουν στο δρόμο Κρανιδίου – Κοιλάδας, στο ύψος του Βιολογικού, όπου απόβλητα έχουν κατακλύσει το οδόστρωμα.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Μαργέτας αναδεικνύει το θέμα, λέγοντας πως, «από βλάβη στην έξοδο του Βιολογικού, πιθανότατα τρέχει το υπόλειμμα από το τελικό στάδιο επεξεργασίας του Βιολογικού. Έτσι αντί το εν λόγω υπόλειμμα να οδηγείται στην περιοχή Λουτρό, όπως προβλέπεται, τρέχει στους δρόμους και σε αγροκτήματα με αγροτικές παραγωγές».

Και συνεχίζει: «Η βλάβη δεν είναι σημερινή, όμως τώρα η υπερχείλιση βγήκε στο κεντρικό οδικό δίκτυο και έγινε ορατή από όλους τους πολίτες, οι αγρότες ωστόσο της περιοχής βιώνουν το ίδιο πρόβλημα εδώ και καιρό».

«Δημοτική Αρχή και Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ πρέπει να επιληφθούν άμεσα, να αποκατασταθεί η βλάβη το συντομότερο δυνατόν και να ενημερώσουν του πολίτες, αν εγκυμονούν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον», καταλήγει.

βιολογικός

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis