home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πέτσας σε Μάκαρη: «Χαίρομαι που σε βλέπω και πάλι»

Ο Στ. Πέτσας αποχώρησε υποσχόμενος ότι θα στηρίξει τον δήμο Ναυπλιέων από όποια θέση και αν τον χρησιμοποιήσει ο πρωθυπουργός στη νέα κυβέρνηση.
Μάκαρης Ναύπλιο Πέτσας (2)

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία των κορυφαίων τέως υπουργών της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη και Στέλιου Πέτσα στην Αργολίδα. Η προεκλογική επίσκεψη ξεκίνησε από την είσοδο του Νομού στα Φίχτια του Δήμου Άργους Μυκηνών και ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο.

Ο τ. υφυπουργός Εσωτερικών έφτασε στο Ναύπλιο στις 13.00 όπου τον υποδέχθηκε το πολιτικό προσωπικό του κόμματος (Ανδριανός, Ταντάρου – Κρίγγου, Παναγιωτοπούλου, Μπούνος, Δωροβίνης, Σιδέρης, Διδασκάλου, Ζαχαράκης και Λυσίκατος).

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το γραφείο τύπου της δημοτικής παράταξης Ναυπλιέων: «Τη μαζικότητα και τη συμμετοχή του κόσμου στην υποδοχή τη διασφάλισε, για άλλη μια φορά, όπως και με την έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Κώστας Μάκαρης που είχε κινητοποιήσει δεκάδες Νεοδημοκράτες εκ των υποψηφίων του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Ο Στέλιος Πέτσας, χαιρετώντας θερμά τον Κώστα Μάκαρη με τον οποίο έχει ζεστή προσωπική σχέση ακούστηκε να του λέει “Χαίρομαι που σε βλέπω και πάλι”, ενώ χαιρέτησε προσωπικά τους περισσότερους εκ των παρισταμένων υποψηφίων».

Μάκαρης Ναύπλιο Πέτσας (11)

Οι “επί της υποδοχής” τον συνόδευσαν στην διαδρομή κατά μήκος του Μεγάλου δρόμου και μέχρι την Πλατεία Συντάγματος όπου κάθισαν για καφέ. Ο Στέλιος Πέτσας, με τον Κώστα Μάκαρη και τα πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας γευμάτισαν στην ταβέρνα του Γιάννη Μπούνου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη κ.κ. Νεκτάριο και το απόγευμα κατά τις 5.30 επισκέφθηκε το Περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην Πλατεία Καποδίστρια όπου και απηύθυνε ένα μικρό χαιρετισμό.

Αποχώρησε υποσχόμενος ότι θα στηρίξει τον δήμο Ναυπλιέων από όποια θέση και αν τον χρησιμοποιήσει ο πρωθυπουργός στη νέα κυβέρνηση που θα σχηματισθεί.

Όπως αναφέρει το γραφείο τύπου της “Νέας Εποχής”: «Σχολιάσθηκε δυσμενώς η απουσία των Νεοδημοκρατών δημοτικών συμβούλων από την περιοδεία Πέτσα καθώς και η ανεπάρκεια των κομματικών στελεχών της Τ.Ο. Ναυπλίου στην κινητοποίηση του κόσμου».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis