home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στην Ερμιονίδα ο Λευτέρης Αυγενάκης – «Οι κάλπες να είναι ξανά γαλάζιες»

«Μια πολύ παραγωγική επίσκεψη στις περιοχές του νομού Αργολίδας έφτασε στο τέλος της», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου
Αυγενάκης Ερμιονίδα (9)

Στην Αργολίδα περιόδευσε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας την Πέμπτη 22 Ιουνίου, με τον Στέλιο Πέτσα να εστιάζει στην Αργοναυπλία και τον Λευτέρη Αυγενάκη στην Ερμιονίδα. Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε αναφορικά με την επίσκεψή του στην Αργολίδα:

«Μια πολύ παραγωγική επίσκεψη στις περιοχές του νομού Αργολίδας έφτασε στο τέλος της.

Γυρίσαμε απ’ άκρη σε άκρη κάθε περιοχή, με τον συνάδελφο και υποψήφιο Βουλευτή Ανατολικής Αττικής Στέλιο Πέτσα, με τους υποψηφίους Βουλευτές του εξαιρετικού ψηφοδελτίου του νομού Αργολίδας, Γιάννη Ανδριανό, Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, Ελένη Παναγιωτοπούλου, Ιωάννη Μπούνο και Γεώργιο Δωροβίνη, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτη Ζαχαριά, τον Υπεύθυνο της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τον νομό Αργολίδας, Παρασκευά Γιαννόπουλο, τη Συντονίστρια για θέματα Φιλοζωίας της ΝΔ Δώρα Λοϊζου, τον Αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιο Γανώση, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αργολίδας και Πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, τα τοπικά στελέχη της αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού και τα δυναμικά κομματικά μας στελέχη.

Οι πολίτες του νομού Αργολίδας, στις εκλογές της 21ης Μαΐου εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία με το εξαιρετικό ποσοστό του 43,53%. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυτούν την Κυριακή. Οφείλουν να κάνουν ξανά το καθήκον τους με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, με ακόμα μεγαλύτερη θέληση, με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, παρακινώντας και συμπολίτες τους που σκέφτονται να ψηφίσουν την παράταξή μας, ώστε το βράδυ της Κυριακής, οι κάλπες να είναι ξανά γαλάζιες.

Οι συμπολίτες μας πρέπει να μας δώσουν ξεκάθαρη εντολή διακυβέρνησης. Η μόνη προϋπόθεση για να προχωρήσει η πατρίδα μας στον δρόμο της σταθερότητας και της προκοπής είναι και την επόμενη τετραετία να έχει στο τιμόνι της τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι μονόδρομος για να προχωρήσουμε σταθερά, μπροστά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis