home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στέλιος Πέτσας: Περιοδεία στην Αργολίδα με κατάληξη το Ναύπλιο

Προεκλογική επίσκεψη σε Φίχτια, Κουτσοπόδι, Άργος, Νέα Κίο και Ναύπλιο έκανε κλιμάκιο της ΝΔ – Η συνάντηση με τον μητροπολίτη Νεκτάριο και η ομιλία στο περίπτερο του κόμματος
Πέτσας Ναύπλιο

Προεκλογική επίσκεψη έκανε την Πέμπτη 22 Ιουνίου στην Αργολίδα κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Στέλιο Πέτσα και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέλιου Πέτσα ήταν τα Φίχτια όπου τον υποδέχθηκαν στελέχη του κόμματος. Ακολούθησαν το Κουτσοπόδι, το Άργος, η Νέα Κίος και τέλος το Ναύπλιο.

Ναύπλιο Αυγενάκης Πέτσας Μάκαρης (2)

Στην Αργολική πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκε αρχικά επίσκεψη στον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο. Στη συνέχεια ακολούθησε βόλτα στους δρόμους της πόλης και μία σύντομη ομιλία από το περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην Πλατεία Καποδίστρια.

Τον Στέλιο Πέτσα συνόδευαν, ο Γ.Γ. του υπουργείου Πολιτισμού Γ. Διδασκάλου, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στο νομό Αργολίδας, Γιάννης Ανδριανός, Σόνια Τάντάρου Κρίγγου, Ελένη Παναγιωτοπούλου, Γιάννης Μπούνος και Γιώργος Δωροβίνης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κώστας Μάκαρης με στελέχη της παράταξής του, μέλη της ΔΕΕΠ Αργολίδας και της ΔΗΜ.ΤΟ. Ναυπλίου.

Ναύπλιο Αυγενάκης Πέτσας Μάκαρης (1)

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης επικέντρωσε την περιοδεία του του κυρίως στην περιοχή της Ερμιονίδας, με ένα σύντομο πέρασμα από το Ναύπλιο.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis