home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Ναύπλιο: Κουτάβια βρήκαν εφιαλτικό θάνατο μέσα σε σακούλα – Σώθηκε το ένα από τα τρία

Τα τρία σκυλιά βρέθηκαν μέσα σε μία σακούλα την οποία κάποιος έδεσε πριν την πετάξει - Ο Στέλιος Κυριακού κατάφερε να σώσει το ένα.

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο κουτάβια στην περιοχή του Ναυπλίου, πιθανότατα από ασφυξία. Τα τρία σκυλιά βρέθηκαν μέσα σε μία σακούλα την οποία κάποιος έδεσε πριν την πετάξει.

Ο γνωστός φιλόζωος Στέλιος Κυριακού την εντόπισε, τα έβγαλε από αυτήν αλλά μόνο το ένα από τα τρία ήταν ζωντανό, σε αντίθεση με τα αδέρφια του που ήταν ήδη νεκρά.

Κουτάβια σακούλα Αργολίδα (1)

Όπως περιγράφει ο Στέλιος Κυριακού:

«Ναύπλιο 2023. Κάποιος που δεν ήθελε να στειρώσει τον “φίλο” του, πέταξε τα κουτάβια μέσα σε μια σακούλα. Δεν ξέρω αν τα είδαν οι διερχόμενοι αλλά δεν είχαν χρόνο να ανοίξουν την σακούλα. Έτσι λοιπόν έμειναν στη σακούλα μέχρι που τελείωσε το οξυγόνο και πέθαναν από ασφυξία. Μπορεί να πέθαναν και από το χτύπημα της σακούλας στο έδαφος. Ποιος ξέρει;

Δυστυχώς μόνο ένα κατάφερα να σώσω… Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο και ένιωσε ασφάλεια κοιμήθηκε. Τι είδαν τα όμορφα μάτια του και τι έζησε η αγνή ψυχούλα του, κανείς δεν ξέρει. Τρομάζω ακόμα και να σκεφτώ τι πέρασε, χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει ανάμεσα στα νεκρά αδέρφια του, μέσα στη σακούλα.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία υποδομή για αυτά από τον δήμο μας.

Ό,τι άλλο μου έρχεται στο στόμα να πω είναι βρισιά γι’ αυτό σταματάω εδώ. Αφήνω το κάρμα να επιστρέψει στον δράστη την πράξη του»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button