home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πού θα δουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί

Από τα γραφεία των κομμάτων τους ή από το σπίτι τους
Εκλογές

Από τα γραφεία των κομμάτων τους ή από το σπίτι τους, θα δουν τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας οι πολιτικοί αρχηγοί οι οποίοι περιμένουν το κλείσιμο της κάλπης για να δουν τα exit polls.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, όπου μαζί με άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών οικογενειακά στο σπίτι του στην Κυψέλη και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με στελέχη του κόμματος στα κεντρικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό.

Στη Θεσσαλονίκη, όπου και ψήφισε, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 στην πλατεία Κοραή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis