home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚορινθίαΟικονομίαFeatured

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Μεταπτυχιακό στις Μεσογειακές Σπουδές

Το Π.Μ.Σ. έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα ευέλικτο και δυναμικό πρόγραμμα-ομπρέλα που καλύπτει μια σειρά από επείγοντα ζητήματα

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για το αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του με τίτλο «Μεσογειακές Σπουδές» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μεσογειακές Σπουδές» υλοποιείται από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε σύμπραξη με το Ι.ΔΙΣ. και σε συνεργασία με το University of Bologna, το Institut National des Langues et Civilisations Orientales (INALCO) της Alliance Sorbonne-Paris-Cité, το Yaşar University, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, και την Olympia Summer Academy.

Έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα ευέλικτο και δυναμικό πρόγραμμα-ομπρέλα που καλύπτει μια σειρά από επείγοντα ζητήματα, όπως: εκδημοκρατισμός και κοινωνία των πολιτών, ανθρώπινα δικαιώματα και ακτιβισμός, διαπολιτισμικός διάλογος, ενεργειακή ασφάλεια και περιβαλλοντικές προκλήσεις, κ.λ.π.

  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Ιουνίου. Παρέχεται έκπτωση 10% στα δίδακτρα για όσους υποβάλουν αίτηση έως τις 31/5/2023 και ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο ΠΜΣ.
  • Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ: https://med.pedis.uop.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button