Home design
home design

Επιδαύριος Δρόμος: Κερδήθηκε το στοίχημα και βάζει πλώρη για του χρόνου

Ο ημιμαραθώνιος ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην αθλητική κοινότητα – Για πρώτη φορά, από το 2010 η διαδρομή έγινε 21 χλμ.
Επιδαύριος Δρόμος 2023 (2)

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος ολοκληρώθηκε σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην αθλητική κοινότητα.

Για πρώτη φορά, από το 2010 που διοργανώνεται, η διαδρομή έγινε 21 χλμ. και αυτό ήταν το νέο στοίχημα που έπρεπε να κερδίσουμε.

Η βασική διαδρομή που ξεκίνησε από το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και κατέληξε στο Αρχαίο Στάδιο εντός του Αρχαιολογικού χώρου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου, διέσχισε για πρώτη φορά τα σοκάκια του πάνω χωριού στο Λυγουριό και τους κεντρικούς δρόμους της έδρας του Δήμου σε μια ιστορική αναπαράσταση της διαδρομής των αρχαίων προσκυνητών του Ιερού.

Ενήλικες και παιδιά έδωσαν τον παλμό και έβαλαν τα δυνατά τους για να τερματίσουν στην απαιτητική διαδρομή.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις, με μια ιδιαίτερη διαδρομή να κλέβει τις εντυπώσεις, αυτή των 1,5 χλμ. και τους μικρούς δρομείς!

Άρτια υποστήριξη στη διοργάνωση πρόσφεραν οι Σύλλογος δρομέων Αργολίδας, Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, Π.Υ. Ναυπλίου, ΕΚΑΒ – Τομέας Ναυπλίου, Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου και εθελοντές.

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis