home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ζήσε μια μέρα σαν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου υποδέχεται στην Τρίπολη πάνω από 250 μαθητές και μαθήτριες
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Την Πέμπτη 4 Μαΐου το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου υποδέχεται στην Τρίπολη πάνω από 250 μαθητές και μαθήτριες σχολείων από την περιφέρεια για να ζήσουν μια μέρα σαν φοιτητές και φοιτήτριες.

Τα εργαστήρια του τμήματος κι η βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτά για τους μαθητές και τις μαθήτριες. Το προσωπικό κι οι φοιτητές του τμήματος έχουν ετοιμάσει να δείξουν στους επισκέπτες εξοπλισμό με μια … διαφορετική οπτική.

Ποιος θα σώσει τις θαλάσσιες χελώνες που εμφανίζονται στο video wall; Ποιος γνωρίζει τι είναι συχνότητα και ποιος έχει ακούσει για τις κυβερνοεπιθέσεις; Θα καταφέρει άραγε κάποιος να οδηγήσει drone; Και ποιανού ο δεινόσαυρος θα τερματίσει χωρίς να φάει όλους τους κάκτους κατακούτελα;

Αυτά και άλλα πολλά περιμένουν τους μαθητές και τις μαθήτριες την Πέμπτη 4 Μαΐου στο Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ημέρα μαθητή αφίσα2

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis