home design 800x400
home design 1170Χ320

Η «Γη της θρούμπας», μετά τη «Γη της Ελιάς» στις οθόνες

Στην Αρεόπολη και στο Πόρτο Κάγιο γυρίστηκε «Γη της θρούμπας»
Αρεόπολη

Η επίσκεψη στην Αρεόπολη φέρνει στους επισκέπτες που είναι λάτρεις των τηλεοπτικών σειρών τη δραματική σειρά «Γη της Ελιάς», που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού.

Στο κανάλι του αδέσμευτου δημοσιογράφου Ιωσήφ Παπαδόπουλου στο youtube, μετά την επίσκεψή του στην Αρεόπολη και στο Πόρτο Κάγιο προβάλλεται από σήμερα η «Γη της θρούμπας». Θρούμπα, για όσους δεν γνωρίζουν ονομάζεται η ώριμη ελιά, ζαρωμένη και αρωματισμένη με ειδικό αρωματικό φυτό.

Όπως σημειώνει ο ίδιος «το πέρασμά μας απ’ την Αρεόπολη έφερε στη μνήμη μας σκηνές απ’ τη σαπουνόπερα της “Γης της Ελιάς” που καταλαμβάνει κάθε βράδυ τις τηλεοπτικές οθόνες. Αστειευτήκαμε λοιπόν καθώς περπατούσαμε στα δρομάκια του πανέμορφου, ομολογουμένως, οικισμού της Αερόπολης λέγοντας πως ήρθαμε στον τόπο που γυρίζεται η τηλεοπτική σειρά για να γυρίσουμε ένα επεισόδιο της δικής μας τηλεοπτικής σειράς με τίτλο “Η γη της θρούμπας”, παρομοιάζοντας κατά κάποιο τρόπο τον ζαρωμένο αυτό τύπο ελιάς με τα γερασμένα πρόσωπά μας».

Κατά τα άλλα πάντως η Αρεόπολη είναι ένας πανέμορφος οικισμός της Μεσσηνιακής Μάνης που δικαιολογεί απολύτως την επιλογή του για τα γυρίσματα μιας τηλεοπτικής σειράς, σημειώνει ο δημιουργός του βίντεο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis