home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Αργολικό μπάσκετ πενθεί για το θάνατο του Βασίλη Χαρίτση

Ο Βασίλης Χαρίτσης είχε διατελέσει προπονητής στον Αργειακό Έσπερο, με πολλά χρόνια εμπειρίας σε διάφορα ηλικιακά γκρουπ αλλά και παίκτης παλαιότερα
Χαρίτσης πέθανε

Πέθανε ο προπονητής μπάσκετ Βασίλης Χαρίτσης σε ηλικία 52 ετών, τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, σκορπώντας θλίψη στο Άργος και γενικότερα στο χώρο του αθλητισμού.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Μεγάλο Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου στο Κουρτάκι.

Ο Βασίλης Χαρίτσης είχε διατελέσει προπονητής στον Αργειακό Έσπερο, με πολλά χρόνια εμπειρίας σε διάφορα ηλικιακά γκρουπ αλλά και παίκτης παλαιότερα.

Ο Αργειακός Έσπερος

Για την απώλειά του ο Αργειακός Έσπερος σημειώνει:

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο coach Βασίλης Χαρίτσης δεν βρίσκεται πια κοντά μας… Πάλεψε αρκετό καιρό με το θεριό, αλλά τελικά και οι γίγαντες λυγάνε.

Ο coach Βασίλης ήταν ένας άνθρωπος που ξυπνούσε και κοιμόταν με το μπάσκετ, λάτρευε να βρίσκει καινούρια plays, ασκήσεις και να αναλύει αγώνες. Προπονητής με πολλά χρόνια εμπειρίας σε διάφορα ηλικιακά group, αλλά και παίκτης παλαιότερα. Τίποτα δεν έλεγε στην τύχη, είχε πάντα τεκμηριωμένες απόψεις και μπορούσε να μιλάει με τις ώρες για το αγαπημένο του άθλημα.

Του άρεσε να μαθαίνει τα μυστικά του μπάσκετ στα μικρά παιδιά, γι’ αυτό και μαζί με τον coach Τζίμη Ζαμάνη πήραν την απόφαση να ιδρύσουν την ακαδημία του Αργειακού Έσπερου το 2006 και από τότε, με πολύ μεράκι, αφιέρωσε και αυτός όλο του το είναι στο να χτιστεί αυτή η ακαδημία και να φτάσει στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται σήμερα.

Αυτό που εμείς θα του υποσχεθούμε είναι πως θα κρατήσουμε το έργο του ζωντανό με όλες μας τις δυνάμεις και θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία της ακαδημίας από το ίδιο σημείο που την άφησε ο ίδιος.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, που φυσικά είναι και δική μας οικογένεια..

Καλό ταξίδι γίγαντα!».

Η ΕΣΚΑΚ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας-Κορινθίας:

“Το Αργολικό μπάσκετ σήμερα θρηνεί. Ο Αργειακός Έσπερος – Basketball Academy σήμερα θρηνεί. Θρηνεί όχι μόνο έναν προπονητή αλλά κυρίως έναν Άνθρωπο που τίμησε με την παρουσία του, με το ήθος του τα Αργολικά γήπεδα!

Ο Βασίλης Χαρίτσης δεν ήταν μόνο ένας Ανθρωπος που τόσα χρόνια κοσμούσε με την παρουσία του το μπάσκετ και τους ανθρώπους γύρω του, αλλά μέσα από τις ιδέες του βοήθησε στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Η απουσία του, μας σκορπά βαθύτατη θλίψη!

Είναι ένα γεγονός που μας στεναχωρεί.

Όσο περνάει από το χέρι μας δεν θα αφήσουμε τον Βασίλη Χαρίτση να ξεχαστεί!

Η ΕΣΚΑΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια του .

Ο Βασίλης Χαρίτσης θα ζει για πάντα στις καρδιές μας!»

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis