home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πρεμιέρα σήμερα  για το «Καλάθι του Πάσχα» – Ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει

Θα βρίσκεται σε ισχύ σε όλα τα σούπερ μάρκετ μέχρι και τις 15 Απριλίου
Πασχαλινά αυγά

Πρεμιέρα κάνει σήμερα Τετάρτη 5 Απριλίου το «Καλάθι του Πάσχα» το οποίο θα βρίσκεται σε ισχύ σε όλα τα σούπερ μάρκετ μέχρι και τις 15 Απριλίου, το Μ. Σάββατο.

Τα προϊόντα που θα υπάρχουν στο «Καλάθι του Πάσχα» είναι το αρνί, το κατσίκι, το τσουρέκι, καθώς και τα πασχαλινά σοκολατένια αυγά.

Το «Καλάθι του Πάσχα» θα είναι στην ίδια λογική με το «καλάθι στης Σαρακοστής» και επιδιώκει να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών για πιο οικονομικές λύσεις για το τραπέζι της Ανάστασης και του Πάσχα.

Το Καλάθι των Νονών

Σε ισχύ παραμένει και το Καλάθι των Νονών που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα, για να βοηθήσει τις αγορές των νονών για τα βαφτιστήρια τους εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Τα συνολικά προϊόντα που περιλαμβάνονται στις λίστες ξεπερνούν τους 1.500 κωδικούς, μεταξύ των οποίων 12 κατηγορίες παιχνιδιών, όπως: λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας , οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια, λούτρινα και μουσικά παιχνίδια. Επίσης στην λίστα υπάρχουν οι λαμπάδες και τα σοκολατοειδή.

Στο Καλάθι των Νονών συμμετέχουν υποχρεωτικά αλυσίδες με ετήσιο τζίρο άνω του 1.000.000 και εθελοντικά όσες μικρότερες επιθυμούν ενώ θα διαρκέσει έως το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis