home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Ένας δρομικός αγώνας αφιερωμένος στις Πανανθρώπινες Αξίες και τους απανταχού Προσκόπους

Ολοκληρώθηκε ο 7ος Δρόμος Αξιών με αφετηρία και τερματισμό το Άργος.
5ος Δρόμος Αξιών Άργος (3)

Την Κυριακή 12 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 7ος Δρόμος Αξιών ένας δρομικός αγώνας αφιερωμένος στις Πανανθρώπινες Αξίες και τους απανταχού Προσκόπους.

Η φετινή χρονιά ήταν ξεχωριστή για τον αγώνα καθώς η διαδρομή απλώθηκε στα επίπεδα ενός ημιμαραθωνίου δρόμου, με αποτέλεσμα τα συνολικά χιλιόμετρα της φετινής διαδρομής να είναι 21 και να ξεκινούν από τους Στρατώνες του Καποδίστρια στο Άργος να περνούν από το πανέμορφο Αρχαίο Θέατρο της πόλης με κομβικό σημείο επιστροφής την μυστηριώδη πυραμίδα του Ελληνικού. Πάρα πολλοί δρομείς από το Άργος αλλά και από τις κοντινές περιοχές ακόμα και από την Αθήνα βρέθηκαν στην γραμμή της εκκίνησης.

Ο 7ος Δρόμος Αξιών στήριξε φέτος τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα μιας και το αντίτιμο της συμμετοχής των αθλητών πήγε για αυτό το σκοπό. Οι δρομείς ολοκλήρωσαν με επιτυχία και ασφάλεια τις προσπάθειες τους λίγο μετά τις 12.30 όπου στον αύλειο χώρο των Στρατώνων αθλητές, διοργανωτές, εθελοντές και συντελεστές του αγώνα έγιναν μια όμορφη παρέα μέχρι και την ώρα των απονομών με τον Δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο να δίνει το παρών και να βραβεύει τους δρομείς που πρώτευσαν. Μαζί και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κύριος Παναγιώτης Σκούφης που στήριξε για ακόμα μια φορά την διοργάνωση του Δρόμου Αξιών.

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους ανανεώνει το ραντεβού του για τον 8ο Δρόμο Αξιών, του χρόνου.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis