home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτικήΑυτοδιοίκηση

Η συνάντηση Μάκαρη – Πλεύρη, η Παιδιατρική στο Άργος και η πρόταση για Ογκολογική στο Ναύπλιο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων συζήτησε με τον Υπουργό Υγείας θέματα που αφορούν τον τομέα της υγείας στην Αργολίδα και πρότεινε να δωρίσει Ογκολογική κλινική στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων, Κωνσταντίνος Μάκαρης, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, στην Αθήνα.

Ο Υπουργός τον ευχαρίστησε για την δωρεά της Παιδιατρικής Κλινικής που έκανε στο Νοσοκομείο Αργολίδας και άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον την πρόθεση-πρόταση του Κωνσταντίνου Μάκαρη για κατασκευή Ογκολογικής Κλινικής, πλήρως εξοπλισμένης, στη Μονάδα Υγείας του Ναυπλίου, με έξοδα του ιδίου.

Πλεύρης Μάκαρης 2

Ο Θάνος Πλεύρης, έδωσε άμεσα ειδικές εντολές σε συνεργάτες του για υπέρβαση των όποιων γραφειοκρατικών προβλημάτων προκειμένου να λειτουργήσει το ταχύτερο δυνατό η νέα πτέρυγα στο Άργος. Ήδη προωθείται η πρόσληψη άλλων δύο παιδιάτρων με στόχο την επαρκή στελέχωση της Παιδιατρικής με το απαιτούμενο προσωπικό.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων απέσπασε την υπόσχεση του Υπουργού Υγείας για σύντομη κάθοδό του στην Αργολίδα και για ένταση των προσπαθειών στελέχωσης της Πρότυπης Παιδιατρικής Κλινικής που έχει δωρίσει στο Νοσοκομείο Αργολίδας.

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Μάκαρης έχει, κατ’ επανάληψη, προβεί σε σημαντικές δωρεές ανταποκρινόμενος σε αιτήματα των μονάδων υγείας της Αργολίδας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button