home design 800x400
home design 1170Χ320

Π. Νίκας: Σύσκεψη για την αδειοδότηση υδατοδρομίου στη Λίμνη Τάκα

Αποφασίστηκε πως μέχρι τα μέσα του ερχόμενου Φεβρουαρίου θα έχουν δημοπρατηθεί τα υπολειπόμενα έργα
Έργα λίμνης Τάκα

Ο προγραμματισμός των επόμενων έργων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην λίμνη Τάκα και την ευρύτερη περιοχή αποτέλεσε αντικείμενο σύσκεψης που είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, χθες Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Στην σύσκεψη αναλύθηκαν οι μέχρι τώρα παρεμβάσεις στην περιοχή της λίμνης, οι οποίες έχουν ήδη αυξήσει την επισκεψιμότητα, ενώ αποφασίστηκε μέχρι τα μέσα του ερχόμενου Φεβρουαρίου να έχουν δημοπρατηθεί τα υπολειπόμενα έργα, τόσο των προσβάσεων στον πιο πάνω χώρο, όσο και των δικτύων άρδευσης για τα δέντρα που έχουν φυτευτεί σε αυτόν.

Ο περιφερειάρχης στην διάρκεια της σύσκεψης -στην οποία μετείχαν, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός και Διοικητικού και Οικονομικού Χρήστος Λαμπρόπουλος, όπως και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βουνού Τεγέας Αντώνης Μπιλίδας, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη- εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει σύντομα η αδειοδότηση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφορικά με την χρήση της επιφάνειας της Τάκας για την ανάπτυξη του σχεδιαζόμενου σε αυτή υδατοδρομίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis