home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΛακωνία

Τον μπελά τους έχουν βρει οι Δήμοι με τους απατεώνες – Μετά το Ναύπλιο σειρά πήραν οι Μολάοι

Πώς επιχείρησαν να εξαπατήσουν εργολάβους και προμηθευτές στο Δήμο Μονεμβασιάς.

Τον μπελά τους έχουν βρει οι Δήμοι της Πελοποννήσου με τους απατεώνες που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από ιδιώτες επικαλούμενοι υπηρεσίες ή και πρόσωπα με εξουσία για να πείσουν τα θύματά τους να τους παραχωρήσουν κωδικούς e-banking ή άλλα στοιχεία προσωπικών δεδομένων.

Έτσι λοιπόν, μετά το Ναύπλιο σειρά στις απάτες πήραν οι Μολάοι. Συγκεκριμένα από τον Δήμο Μονεμβασίας γνωστοποιήθηκε ότι, σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, άγνωστος/οι, προσποιούμενοι εργαζόμενους των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, επιχείρησαν να εξαπατήσουν ιδιώτες (εργολάβους, προμηθευτές κλπ) που παρέχουν εργασίες ή υπηρεσίες στον Δήμο, επικαλούμενοι, υπηρεσιακούς παράγοντες και εργαζομένους του Δήμου, δήθεν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής τους.

Η προσπάθεια εξαπάτησης έγινε αντιληπτή και τα περιστατικά ήρθαν σε γνώση του Δημάρχου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου ο οποίος άμεσα ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία.

Από τον Δήμο Μονεμβασίας εφίσταται ιδιαίτερη προσοχή προς όλους και τονίζεται κατηγορηματικά ότι «οι οικονομικές συναλλαγές που σχετίζονται με τον Δήμο Μονεμβασίας, ακολουθούν πάντα την οριζόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία και καμία συναλλαγή δεν πραγματοποιείται τηλεφωνικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button