home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πώς η Ερμιονίδα μπορεί να προβάλει ανέξοδα το τουριστικό της προϊόν

Μετά την προβολή της ταινίας “Glass Onion: A Knives Out Mystery” με τον Ντάνιελ Κρεγκ παρατηρείται μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή
βιλα2

Την τιμητική της έχει η Ερμιονίδα στις αναζητήσεις των ξένων στο διαδίκτυο για τουριστικούς προορισμούς, αυτή τη φορά μέσα στο 2023. Αφορμή έχει σταθεί η νέα ταινία του Netflix με τον τέως «Τζέιμς Μποντ» Ντάνιελ Κρεγκ που άρχισε να προβάλλεται στη δημοφιλή πλατφόρμα στις 23 Δεκεμβρίου και έχει ήδη ξεπεράσει τις 35.000.000 θεάσεις στην πλατφόρμα.

Γοητευμένοι από τα τοπία των Σπετσών όπου φιλοξενήθηκε η παραγωγή, αλλά και την πολυτελή βίλα όπου εκτυλίσσεται η υπόθεση της ταινίας Glass Onion: A Knives Out Mystery, οι ξένοι έχουν αρχίσει τις αναζητήσεις στη μηχανή της Google για «διακοπές στην Ελλάδα». Παράλληλα έχουν εκτοξευθεί οι αναζητήσεις για το θέρετρο όπου βρίσκεται η εν λόγω βίλα, στο Πόρτο Χέλι.

glass onion

Μεγάλο ενδιαφέρον για την Ερμιονίδα

Όπως αναφέρει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου:

«Η επιλογή μιας περιοχής για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων μιας κινηματογραφικής παραγωγής αποδεικνύεται ότι έχει σημαντικά οφέλη, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο διαρκούν τα γυρίσματα αλλά και μακροπρόθεσμα ιδιαίτερα αν αυτή η παραγωγή αποδειχθεί επιτυχημένη και στα ταμεία.

Η Ερμιονίδα έχει φιλοξενήσει αρκετές παραγωγές, ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια, με αποτέλεσμα να προβάλλονται σε ολόκληρο τον πλανήτη οι ομορφιές της και τα έσοδα από τον Τουρισμό κάθε χρόνο να αυξάνονται.

Έχουμε δώσει πάνω από 5 άδειες κινηματογράφησης εδώ στην Ερμιονίδα και έχουμε βοηθήσει έμπρακτα τις Εταιρείες παραγωγής στην πραγματοποίηση των γυρισμάτων. Αυτό είναι κάτι που διαδίδεται σε όλες τις ενδιαφερόμενες Εταιρείες και έτσι η Ερμιονίδα μπορεί να προβάλει ανέξοδα το τουριστικό προϊόν.

Η μεγαλύτερη παραγωγή ήταν η ταινία ”Glass Onion” του Netflix, μετά την προβολή της οποίας παρατηρείται μεγάλο ενδιαφέρον για την Ερμιονίδα. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, τουλάχιστον 35.000.000 νοικοκυριά πάτησαν play στις πρώτες ημέρες διάθεσης της νέας περιπέτειας του Βρετανού πρωταγωνιστή, φέρνοντας την Ερμιονίδα, όπου γυρίστηκε η ταινία, στο σαλόνι τους.

Τα μηνύματα των προκρατήσεων είναι ενθαρρυντικά και σίγουρα η επερχόμενη τουριστική σεζόν θα είναι εξαιρετικά δυνατή!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis