home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τσουνάμι επισκεπτών στο Ναύπλιο αμέσως μετά τα Χριστούγεννα

Η κοντινή απόσταση από την Αθήνα, το χαμηλό κόστος μετακίνησης και ο καλός καιρός ήταν μερικοί από τους λόγους που αρκετός κόσμος επέλεξε να περάσει στην Αργολική πρωτεύουσα τις γιορτινές μέρες
Ναύπλιο κόσμος Χριστουγεννα (1)

Βόλτες με ποδήλατα, περπάτημα στην παλιά πόλη και όμορφες μελωδίες απόλαυσε το… τσουνάμι επισκεπτών στο Ναύπλιο αμέσως μετά τα Χριστούγεννα. Η κοντινή απόσταση από την Αθήνα, το χαμηλό κόστος μετακίνησης και ο καλός καιρός ήταν μερικοί από τους λόγους που αρκετός κόσμος επέλεξε να περάσει στην Αργολική πρωτεύουσα τις γιορτινές μέρες.

Η πόλη κατακλύστηκε από κόσμο τις μέρες των Χριστουγέννων και δεν έπεφτε καρφίτσα. Αυξημένη ήταν η κίνηση ανήμερα των Χριστουγέννων αλλά ακόμα μεγαλύτερη ήταν τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά το γιορτινό οικογενειακό τραπέζι.

Ναύπλιο κόσμος Χριστουγεννα (2)
Φώτο: Dimitris Bekas

Η πληρότητα στα καταλύματα μπορεί να μην έφθασε στο πικ της, λόγω της προτίμησης των ταξιδιωτών του τριημέρου σε ορεινότερους προορισμούς. Όμως ο ηλιόλουστος καιρός οδήγησε σε αρκετές μονοήμερες εξορμήσεις. Η ακρίβεια δεν κράτησε τον κόσμο στα σπίτια αλλά τον οδήγησε σε σχετικά οικονομικές επιλογές με εγγύτητα στο κλεινόν άστυ.

Έτσι λοιπόν υπήρξε κοσμοσυρροή σε κοντινούς στην Αθήνα προορισμούς, όπως το Ναύπλιο όπου δημιουργήθηκαν ακόμα και ουρές έξω από καταστήματα εστίασης τις ώρες αιχμής.

Ναύπλιο ουρές εστίαση (3)

Μια χαλαρή βόλτα στην πόλη αποζημιώνει τους επισκέπτες, που ούτως ή άλλως βρίσκουν πώς να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και τις μίνι χειμερινές εξορμήσεις τους.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Σας ήρθαν λίγοι Αθηνέζοι με πεντάευρα και κάνετε λες και ήρθαν οι Άραβες με τα ρολόγια!

    Κυριολεκτικά έχετε λάθος τουρισμό, λάθος χειρισμό και σέρνετε και τις υπόλοιπες περιοχές… Και νομίζετε οτι κάνετε καλή δουλειά! Ε, ρε γλέντια. Τίποτα δεν μάθατε.

    Καθαρίστε κανα λιμάνι. Έχετε και το ευωδιαστό πυρηνέλαιο, και το ονομάζετε όλο αυτό επιτυχία;

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis