home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανέμελες βόλτες στο Ναύπλιο – Ζωντάνεψε τα Χριστούγεννα και περιμένει την Πρωτοχρονιά

Μια χαλαρή βόλτα στην πόλη αποζημιώνει τους επισκέπτες, που ούτως ή άλλως βρίσκουν πώς να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και τις μίνι χειμερινές διακοπές τους
Ναύπλιο κίνηση Χριστούγεννα (3)

Αυξημένη ήταν η κίνηση τα Χριστούγεννα στο Ναύπλιο με αρκετούς επισκέπτες της τελευταίας στιγμής να καλύπτουν, κατά κάποιο τρόπο, τις σχετικά χαμηλές προκρατήσεις των προηγούμενων ημερών.

Το Ναύπλιο σταθερά αποτελεί από τους top προορισμούς για ολιγοήμερες αποδράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αν και δεν συγκαταλέγεται στους παραδοσιακούς χειμερινούς προορισμούς, για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ναύπλιο κίνηση Χριστούγεννα (1)
Φώτο: Dimitris Bekas

Τα σοκάκια της παλιάς πόλης από το μεσημέρι του Σαββάτου και ακόμα περισσότερο την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη ζωντάνια από αυτή που είχαν τις προηγούμενες ημέρες.

Μια χαλαρή βόλτα στην πόλη αποζημιώνει τους επισκέπτες, που ούτως ή άλλως βρίσκουν πώς να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και τις μίνι χειμερινές διακοπές τους.

Ο ηλιόλουστος για την εποχή καιρός συνέβαλε στο να βγει ο κόσμος από τα σπίτια του και να κάνει ανέμελες βόλτες. Επίσης φαίνεται πως έσπρωξε έναν σημαντικό όγκο εκδρομέων, που δεν είχε προλάβει ήδη να κλείσει σε κάποιον ορεινό προορισμό, σε παραθαλάσσια μέρη.

Πλέον εστιατόρια και ξενοδοχεία προετοιμάζονται για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, όπου εκτιμάται πως η κίνηση θα είναι ακόμα περισσότερο αυξημένη.

Ναύπλιο 2023 (2)
Φώτο: Dimitris Bekas

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis