home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ατελείωτο στασίδι έξω από φαγάδικα στο Ναύπλιο

Πεινασμένοι Αθηναίοι και λοιποί επισκέπτες στήθηκαν στην ουρά έξω από ψησταριές, πιτσαρίες, φαστφουντάδικα και εστιατόρια.
Ναύπλιο ουρές εστίαση (4)

Ατελείωτο στασίδι για ένα πιάτο φαγητό έξω από ψησταριές, πιτσαρίες, φαστφουντάδικα και εστιατόρια στο Ναύπλιο την επομένη των Χριστουγέννων, καθώς όπως φαίνεται η χθεσινή κίνηση στην πόλη δεν ήταν τίποτα μπροστά στη σημερινή κοσμοσυρροή.

Μετά το οικογενειακό τραπέζι με τη γαλοπούλα και όλα τα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα εδέσματα, μεγάλο ήταν το κύμα φυγής από την πρωτεύουσα προς κοντινούς προορισμούς για μία μονοήμερη απόδραση, με το Ναύπλιο να έχει την τιμητική του.

Ναύπλιο ουρές εστίαση (3)

Τις μεσημεριανές ώρες τα φαγάδικα του κέντρου γνώρισαν μεγάλες δόξες καθώς πολύς μαζεμένος κόσμος έσπευσε για να εξυπηρετηθεί, με αποτέλεσμα αρκετοί να στήνονται ακόμα και σε ουρές έξω από τα καταστήματα περιμένοντας να αδειάσει κάποιο τραπέζι για να κάτσουν.

Τις ώρες αιχμής σχεδόν τα πάντα ήταν ασφυκτικά γεμάτα, κυρίως από πεινασμένους Αθηναίους, ενώ ανάλογη ήταν η κίνηση και στα καφέ πριν το μεσημέρι. Η πόλη γέμισε με ΙΧ και κόσμο που έκοβε βόλτες πέρα δώθε.

Ναύπλιο ουρές εστίαση (1)

Ο ηλιόλουστος καιρός ήταν ότι πρέπει για μία σύντομη απόδραση, ενώ την ίδια στιγμή η ακρίβεια και το υψηλό κόστος μετακίνησης φαίνεται πως έκαναν τον κόσμο να επιλέξει κοντινούς προορισμούς και επιλογές χαμηλού budget.

Ναύπλιο ουρές εστίαση (2)

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ο ελληνας ψοφάει για διασκέδαση.. όλο τον χρόνο διασκέδαση να είχε και δεν θέλει τίποτα… Γιαυτό δεν πρόκειται να παμε ποτέ μπροστά σαν λαός..

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis