home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Βασίλης Λάσκαρης στο πλευρό του Κώστα Μάκαρη

Νέα υποψηφιότητα για τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή»
Λάσκαρης Μάκαρης

Ο Βασίλης Λάσκαρης είναι η νέα προσθήκη στην παράταξη του Κώστα Μάκαρη «Νέα Εποχή». Ο Ναυπλιώτης ελεύθερος επαγγελματίας, γνωστός και από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο ως αθλητής και ως προπονητής, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Ναυπλιέων στο πλευρό του κου Μάκαρη.

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτης και δυστυχώς όσα συμβαίνουν στην Ιστορική μου πόλη αλλά και ευρύτερα στον Δήμο, με προβληματίζουν και με ανησυχούν ιδιαίτερα. Ως ελεύθερος επαγγελματίας με τα γνωστά προβλήματα του κλάδου που εμπλέκεται και η Δημοτική Αρχή, αλλά και ασχολούμενος με το κομμάτι του αθλητισμού, πρώτα ως ποδοσφαιριστής και τώρα ως προπονητής. 

Η παρουσία της Δημοτικής Αρχής είναι μηδενική έως ανύπαρκτη. Θα αναφερθώ μόνο στις κακές  έως τραγικές αθλητικές εγκαταστάσεις όχι μόνο στην πόλη του Ναυπλίου αλλά σε ολόκληρο στο δήμο μας.

Τα αποτελέσματα της ανάμειξης του Δήμου είναι σε όλους γνωστά. Τραγωδία.

Για αυτό αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα για Δημάρχου του κ. Κων/νου Μάκαρη πιστεύοντας ακράδαντα ότι η παρουσία του θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφιος στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του κ. Μάκαρη, καλώντας συγχρόνως και όλους τους συμπολίτες μου που τρέφουν τις ίδιες ανησυχίες με εμένα να πράξουν το ίδιο».

Λάσκαρης Μάκαρης

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis