home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Ναύπλιο: Ο Μπακέας ανακοίνωσε την επιστροφή του στην παράταξη Κωστούρου

Δημήτρης Μπακέας: Θέτω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με την παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα» προχώρησε ο Δημήτρης Μπακέας, όπως αναμενόταν άλλωστε μετά την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Παναγιώτη Αναγνωσταρά προ διετίας.

Ο κ. Μπακέας, ο οποίος κατά το παρελθόν ήταν σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου «Επόμενη Μέρα», έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ, επιστρέφει και πάλι πίσω, καθώς όπως φαίνεται έχει λύσει προ πολλού τις διαφορές που τον χώριζαν με τον δήμαρχο τον οποίο είχε κατηγορήσει τον Απρίλιο του 2019 ότι τον μείωνε συνεχώς, παρότι ένα μήνα νωρίτερα είχε ανακοινώσει πως «θα βρίσκομαι δίπλα στον Δήμαρχο μας και αρχηγό μας».

Όπως αναφέρει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπακέας:

“Αγαπητοί φίλες και φίλοι.

Όλοι γνωρίζετε την πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση όλα αυτά τα χρόνια που εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος.

Στις περασμένες Δημοτικές Εκλογές σε μια στιγμή πίεσης και άλλων θεμάτων που πολύ κοντινά μου άτομα γνωρίζουν αποφάσισα να αλλάξω συνδυασμό από τον οποίο και ανεξαρτητοποιήθηκα μήνες μετά τις εκλογές.

Όπως είχα υποσχεθεί στην τότε ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης μου στήριξα μέχρι τώρα ιδέες και δράσεις που ήταν προς την σωστή κατεύθυνση για το καλό του Δήμου μας και τα συμφέροντα των Δημοτών.

Η αγάπη για τον τόπο μου αλλά και η ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί δυναμικά μπροστά όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια που είναι Δήμαρχος ο Δημήτρης Κωστούρος θέτω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου «ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»”.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button