home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδα

Διαλέξεις Καριέρας στο Ναύπλιο – Διαδικτυακή συνομιλία με τον Noel Jones

Το Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών υποδέχεται τον Noel Jones

Στο πλαίσιο της Σειράς Διαλέξεων Καριέρας, που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, το Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο Ναύπλιο, υποδέχεται τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 4.00 μ.μ., τον Noel Jones, καλλιτέχνη εξειδικευμένο στις ψηφιακές τέχνες, τα νέα μέσα και την επαυξημένη πραγματικότητα, με εκτενή εμπειρία και συνεργασίες με καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών.

Στο πλαίσιο Σειράς Διαλέξεων Καριέρας το Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών υποδέχεται (διαδικτυακά) τον Noel Jones Immersive and digital artist, new media specialist.

Φοιτητές του ΤΠΨΤ μπορούν να παρακολουθήσουν την ομιλία δια ζώσης στην Αίθουσα Β2, Άρια ή Διαδικτυακά στο σύνδεσμο https://meet.google.com/mpx-qgwp-wqr.

Το ΤΠΨΤ θα συνδεθεί με τον Noel Jones, ως ανεξάρτητο καλλιτέχνη και εκπρόσωπο του πολιτιστικού οργανισμού Together της βορειοδυτικής Αγγλίας, ο οποίος θα παρουσιάσει το έργο του, την πορεία καριέρας του και τη σειρά έργων και προγραμμάτων στα οποία δραστηριοποιείται σήμερα.

Η Σειρά Διαλέξεων Καριέρας του ΤΠΨΤ στοχεύει στη σύνδεση των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος με καλλιτέχνες, και εκπροσώπους οργανισμών και πολιτιστικών φορέων του πολυδιάστατου περιβάλλοντος των δημιουργικών βιομηχανιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι καλλιτέχνες, ακαδημαϊκοί, διευθυντικά στελέχη και άλλοι εκπρόσωποι σημαντικών πολιτιστικών φορέων και των δημιουργικών βιομηχανιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έναρξη των διαλέξεων έγινε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, με την κ. Σοφία Φαλιέρου, χορεύτρια, χορογράφο και καλλιτεχνική υπεύθυνη της ομάδας σύγχρονου χορού «Συν-Κίνηση», και καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Dance Days Chania”. Η ομιλία του Noel Jones, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 4.00 μ.μ. αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά διάλεξη της Σειράς Διαλέξεων Καριέρας από συνολικά έξι.

Οι συμμετέχοντες/-ουσες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη διάλεξη δια ζώσης στην Αίθουσα Β2, στην Άρια ή στο σύνδεσμο https://meet.google.com/mpx-qgwp-wqr Οι φοιτητές/-τριες, ιδιαίτερα των τελευταίων ετών σπουδών, που θα παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή σύνδεση με τον Noel Jones θα έχουν τη δυνατότητα, μετά τη διάλεξη, να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.

Προσκεκλημένη του ΤΠΨΤ για την 3 η διάλεξη της σειράς θα είναι η κ. Εμμανουέλα Καποκάκη, σκηνοθέτης, σκηνογράφος, σεναριογράφος, ηθοποιός και κουκλοπαίχτης, και θα λάβει χώρα την Τετάρτη 11-1-2023, ώρα 12-1 μ.μ.

Θα υπάρξει επόμενη ενημέρωση, με περισσότερες πληροφορίες, για τη διάλεξη της κ. Καποκάκη και για τη σειρά διαλέξεων που θα ακολουθήσει εντός του Εαρινού Εξαμήνου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button