home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

Artemisio Mountain Running: Η πιο ελκυστική διαδρομή ορεινού τρεξίματος με επίκεντρο την Καρυά Αργολίδας

Ελατοδάση, μονοπάτια, βράχοι, ξέφωτα και χωμάτινα περάσματα, κάνουν τη διαδρομή τόσο ελκυστική και συνάμα προκλητική, για τους αθλητές ορεινού τρεξίματος

Στα ορεινά της Αργολίδας, στο γραφικό και πολυδιαφημισμένο χωριό της Καρυάς του Δήμου Άργους – Μυκηνών, διεξάγεται τα 7 τελευταία χρόνια αγώνας ορεινού τρεξίματος, με την ονομασία Artemisio Mountain Running ή αλλιώς AMR.

Μέσα στα καταπράσινα τοπία του Αρτεμισίου όρους, του μέρους της θεάς Άρτεμης (κατά τη μυθολογία), οι σπάνιες εναλλαγές του φυσικού τοπίου ενθουσιάζουν αθλητές και εθελοντές, δίνοντας μια ξεχωριστή αίγλη στον αγώνα.

Ελατοδάση, μονοπάτια, βράχοι, ξέφωτα και χωμάτινα περάσματα, κάνουν τη διαδρομή τόσο ελκυστική και συνάμα προκλητική, για τους αθλητές ορεινού τρεξίματος.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο αγώνας έχει εκτοξευθεί και κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις στα καλεντάρια των αθλητικών γεγονότων, καθώς συμμετέχουν σε αυτόν μεγάλα ονόματα του αθλητισμού, του ορεινού τρεξίματος και του δρόμου αποστάσεων, αλλά και λόγω της υψηλής ποιότητας προδιαγραφών του αγώνα, για τα οποία φροντίζει πολλούς μήνες πριν, η Οργανωτική Επιτροπή.

Δεν είναι τυχαίο δε, ότι τον αγώνα στηρίζουν χορηγικά μεγάλες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες, βλέποντας προφανώς ότι για το AMR «the sky is the limit».

Φέτος, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα πλημμυρίσει το χωριό της Καρυάς με αθλητές και επισκέπτες, καθώς οι προβλέψεις συμμετοχών αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία, σύμφωνα με την Οργανωτική Επιτροπή.

Μια λατρεμένη εμπειρία, που πλέον έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια, πάθος και γλυκιά προσμονή για όλους.

Οι διαδρομές των 26 χλμ. των 12χλμ. και ο παιδικός αγώνας – γνωριμία με το τοπίο του 1,5 χλμ. δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς μέχρι που φτάνουν οι αντοχές σας και να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button