home design 800x400
home design 1170Χ320

Ψεκασμοί σε πεύκα κοινόχρηστων χώρων στο Δήμο Ερμιονίδας

Από 18 έως 21 Νοεμβρίου οι δράσεις κατά της πιτυοκάμπης στο δήμο
Πεύκο κουκουνάρια

Ψεκασμοί κατά της πιτυοκάμπης θα πραγματοποιηθούν σε πεύκα που βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ερμιονίδας, από τις 18 έως τις 21 Νοεμβρίου 2022. Οι περιοχές στις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι ψεκασμοί, σε περίπτωση που δεν τους εμποδίσει ο καιρός, βρίσκονται σε Ερμιόνη και Κρανίδι, με ανακοινώσεις να κοινοποιούνται στα σημεία των ψεκασμών για την ενημέρωση των πολιτών.

Αναλυτικά, οι περιοχές που θα ψεκαστούν στη δημοτική κοινότητα Ερμιόνης είναι οι «Μπίστι»-ο παραλιακός δρόμος από «Μπίστι» προς Μανδράκια και έξοδο Ερμιόνης – Το άλσος εισόδου Ερμιόνης (έναντι Λυκείου) και η περιοχή της Αγίας Ερμιόνης – Προς Μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού Ερμιόνης – Λοιπά μεμονωμένα πεύκα σε δημοτικά σχολεία Ερμιόνης, Ηλιοκάστρου κλπ.

Οι περιοχές που θα ψεκαστούν στη δημοτική ενότητα Κρανιδίου είναι οι είσοδος και περιφερειακός Κρανιδίου – Άγιος Χαραλάμπος – Κέντρο Υγείας Κρανιδίου – Αλσύλλια – Σχολεία των κοινοτήτων κλπ.

Από το Δήμο παρακαλούνται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, καθώς και οι επισκέπτες, κατά τις ημέρες των ψεκασμών να συμμορφώνονται με τις τοπικές ανακοινώσεις. Επίσης, παρακαλούνται οι περίοικοι να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους μακριά από τις ψεκαζόμενες περιοχές, ώστε να διευκολυνθεί ο ψεκασμός.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis