Home design
home design

Άργος: Ο Δήμος θα στηρίξει 317 οικογένειες για μαθητική 5ημερη εκδρομή στην Βεργίνα

Ο Δημήτρης Καμπόσος εξασφάλισε τα χρήματα για την πραγματοποίηση αυτής της πολιτισμικής ανταλλαγής μαθητών στα πλαίσια της αδελφοποίησης του Δήμου Άργους Μυκηνών με την Βέροια – Βεργίνα
Καμπόσος μαθητές

Όπως κάθε χρόνο από το 2013 ο Δήμος Άργους Μυκηνών στέκεται αρωγός στην πραγματοποίηση της πενθήμερης εκδρομής των μαθητών της Γ’ τάξης των Λυκείων του Δήμου Άργους Μυκηνών. Έτσι και φέτος παρά την συνεχή μείωση των οικονομικών που υφίστανται οι Δήμοι, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος εξασφάλισε τα χρήματα για την πραγματοποίηση αυτής της  πολιτισμικής ανταλλαγής μαθητών στα πλαίσια της αδελφοποίησης του Δήμου Άργους Μυκηνών με την Βέροια – Βεργίνα.

Χθες Τρίτη επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο οι μαθητές της Γ’ Λυκείου όπου και συζήτησαν μαζί του στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα που τους απασχολούν αλλά κυρίως για την υλοποίηση της εκδρομής.

Κάθε χρόνο ο Δήμος Άργους Μυκηνών υλοποιεί το όνειρο εκατοντάδων μαθητών του δήμου, με εξαίρεση την περίοδο του κορωνοιού. Είναι γεγονός, πως χωρίς τη συνδρομή του δήμου, η πολιτισμική ανταλλαγή μαθητών δεν θα γινόταν, λόγω οικονομικής αδυναμίας των οικογενειών τους.

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis