home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 8χρονου που είχε εξαφανιστεί στη Χούνη

Μετά από αναζήτηση από ξηράς και αέρος εντοπίστηκε τελικά σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ. από το σημείο στο οποίο είχε χαθεί.
ΟΦΚΑΘ Βάση Ετοιμότητας Ναυπλίου

Θετική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 8χρονου παιδιού που εξαφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου από χωράφι, κοντά στο χωριό Χούνη του Δήμου Άργους – Μυκηνών, στην Αργολίδα.

Μετά από αναζήτηση αρκετών ωρών εντοπίστηκε τελικά σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ. από το σημείο στο οποίο είχε χαθεί.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το παιδί με καταγωγή από την Αίγυπτο, βρισκόταν μαζί με τους γονείς του σε αγρόκτημα στο οποίο εκείνοι εργάζονταν, όταν κάποια στιγμή αυτοί αντιλήφθηκαν ότι έλειπε.

Αμέσως έσπευσαν να ειδοποιήσουν τους ντόπιους αλλά και την αστυνομία για την εξαφάνιση.

Έρευνες από ξηράς και από αέρος

Κάτοικοι του χωριού, αστυνομικοί και εθελοντές διασώστες από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας ΟΦΚΑΘ Ναυπλίου, χτένισαν την περιοχή γύρω από το χωράφι για να βρουν τον μικρό πριν νυχτώσει. Και τα κατάφεραν λίγο πριν τις 17:30.

Τους διασώστες συνέδραμε και ειδικό drone από ψηλά, ενώ παράλληλα ερευνήθηκαν και εγκαταλελειμμένα σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, παρουσία αστυνομικών.

Η επιχείρηση ανεύρεσης του 8χρονου τελικά στέφθηκε από επιτυχία και το παιδί επέστρεψε στην αγκαλιά των γονιών του, οι οποίοι ανακουφισμένοι υποδέχθηκαν το χαρμόσυνο νέο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis