home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Πολιτική

Γκιόλας: Να επιστρέψουν στο κοινωνικό σύνολο ως χρήσιμοι πολίτες οι έχοντες παραβατική συμπεριφορά

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υπεραμύνθηκε της κατεύθυνσης της σωφρονιστικής πολιτικής προς την διόρθωση εκείνων που παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά

Μιλώντας την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στην Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος ο αντιπρόεδρός της, βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιάννης Γκιόλας, υπεραμύνθηκε της γενικότερης κατεύθυνσης της σωφρονιστικής πολιτικής, προς την διόρθωση εκείνων που παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά και την επιστροφή τους στο κοινωνικό σύνολο σαν χρήσιμοι πολίτες οι οποίοι παρεκτράπησαν αλλά κατανόησαν το σφάλμα τους.

Στην ομιλία του, ο βουλευτής τόνισε ότι χρειάζονται πολλά να γίνουν ώστε η επανένταξη όσων εκτίουν ποινές φυλάκισης να γίνεται προς όφελος όλων, και των φυλακισμένων αλλά και της κοινωνίας. Υπενθύμισε την μεγάλη αξία της επιμόρφωσης, την σπουδαιότητα της εργασίας, αναφερόμενος στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας και τις δύσκολες, αν όχι απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν σε πολλές φυλακές λόγω της υπεραριθμίας των κρατουμένων αλλά και στη χρήση των αδειών.

Κλείνοντας σημείωσε πως είναι σημαντική η προσπάθεια να επανέλθουν οι άνθρωποι αυτοί κάποια στιγμή, να τους δώσουμε τη διέξοδο και όχι να τους σφίξουμε ακόμα τις αλυσίδες.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του Γιάννη Γκιόλα:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button