home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανάπλι Εμπρός: Ο δήμος είναι στον αυτόματο πιλότο

Κάλεσμα για μία νέα αρχή στο Δήμο Ναυπλιέων
Δημαρχείο Ναυπλίου dimarxeio (1)

Για αδυναμία της τωρινής διοίκησης να «απογειώσει» το Δήμο Ναυπλιέων κάνει το “Ανάπλι Εμπρός”. Ο Δήμος όπως αναφέρει ο συνδυασμός «είναι στον αυτόματο πιλότο και απλώς σέρνεται από κεκτημένη ταχύτητα, ενώ έχει όλα τα φόντα για να απογειωθεί». Με την τωρινή διοίκηση να αδυνατεί να επιτύχει κάτι τέτοιο, το “Ανάπλι Εμπρός” δηλώνει έτοιμο να πραγματοποιήσει μία νέα αρχή στο Δήμο, ώστε η πόλη να φτάσει να συναγωνίζεται σπουδαίες πόλεις ανά τον κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι δημότες να στηρίξουν το “Ανάπλι Εμπρός”, δημιουργώντας ένα νέο περιβάλλον στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου όλες οι απόψεις θα ακούγονται με τον ίδιο σεβασμό, με τους πολίτες να παίρνουν δυναμικά μέρος στη λήψη αποφάσεων ώστε να γίνουν το Ναύπλιο, οι κωμοπόλεις και τα χωριά του από τους καλύτερους τόπους να ζει και να εργάζεται κανείς.

Η έμφαση δίνεται στο μέλλον, στην ανάπτυξη υποδομών για έναν Δήμο που σέβεται τη φύση, την αναπηρία, τα ζώα, την ποιότητα ζωής των δημοτών του. Για έναν Δήμο που προχωρά με τις εξελίξεις και ετοιμάζεται για το νέο ψηφιακό μέλλον που ανοίγεται μπροστά του. Ο συνδυασμός οραματίζεται έναν Δήμο που εκμεταλλεύεται κάθε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση προς όφελος των δημοτών, ενώ σχεδιάζει τα τουριστικά του πλάνα με σεβασμό στον μοναδικό χαρακτήρα της πόλης.

Για το “Ανάπλι Εμπρός” μεγάλη σημασία έχει η ανάπτυξη και η προαγωγή του πολιτισμού με την πρόταση για δημιουργία ενός πολυχώρου, ικανού να χρησιμοποιηθεί για εργαστήρια πολιτισμού, κινηματογραφική λέσχη, χώρους για πρόβες των νέων, για την δημοτική πινακοθήκη Ναυπλίου.

Πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το “Ανάπλι Εμπρός” θα είναι οι άνθρωποι, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένοι, με όλους να έχουν την προστασία και τη φροντίδα που χρειάζονται σε κάθε μέρος του Δήμου. Τονίζεται μάλιστα η ανάγκη για ισόρροπη ανάπτυξη όλων των διαμερισμάτων και κοινοτήτων.

Σε αυτό το πλαίσιο καλεί όλους τους δημότες, ακόμα και εκείνους που συνειδητά απείχαν από τα πράγματα του τόπου να αναθεωρήσουν και να συστρατευθούν με το “Ανάπλι Εμπρός”. «Και οι Αγρότες και οι Κτηνοτρόφοι και οι Ψαράδες και οι Μελισσοκόμοι και οι έμποροι και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές και οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό και οι ξενοδόχοι και οι εστιάτορες και οι καφετέριες και το προσωπικό τους. Οι επιστήμονες , οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όλοι».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis