home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στο πλευρό του Κ. Μάκαρη στις αυτοδιοικητικές εκλογές η εκπαιδευτικός Σοφία Ελευθεριάδη-Πιτσάκη

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΣΟΦΙΑ

Στο πλευρό του Κ. Μάκαρη που θα διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου του Δήμου Ναυπλιέων στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα βρίσκεται η εκπαιδευτικός Σοφία Ελευθεριάδη-Πιτσάκη. Με ανακοίνωσή της την 20ή Σεπτεμβρίου 2022, γνωστοποιεί την απόφασή της να θέσει και η ίδια υποψηφιότητα στο συνδυασμό του κ. Μάκαρη. Ολόκληρη η ανακοίνωσή της:

«Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη για τη διεκδίκηση του αξιώματος του Δημάρχου Ναυπλιέων στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, θεωρώ πως είναι η ελπιδοφόρα απάντηση στα επιμόνως τεθέντα αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας για άμεση και προς το βέλτιστο Ανασυγκρότηση και Επαναπροσδιορισμό των Βασικών Αρχών και των Αξιών, οι οποίες διευκολύνουν τον Καθημερινό Βίο και προάγουν την Πρόοδο και την Εξέλιξη των Συνδημοτών μας.

Το Κομβικό Σημείο των Οικονομικό- κοινωνικών Συγκυριών από το οποίο διέρχεται η χώρα μας χρήζει ιδιαιτέρως προσεκτικών χειρισμών από τους επικεφαλής των Δημοτικών Πραγμάτων.

Κώστας Μάκαρης Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Οι εκτεταμένες συζητήσεις μεταξύ εμού και του κυρίου Μάκαρη, καθώς και η ανάλυση των θέσεων και πεποιθήσεών του όσον αφορά στον τρόπο εκτίμησης της σοβαρότητας αυτών που προβληματίζουν τους Συμπολίτες μας με διαβεβαιώνει , προσωπικά ,όχι μόνο για τις ικανότητές του αλλά και για την καταλληλότητά του να ηγηθεί του Δήμου Ναυπλιέων , αφού δίνει έμφαση στη Σοβαρή Στοχοθεσία, στη Διάθεση για Τομές και στην Αντίληψη ότι η Επιτυχία βασίζεται στις Συνεργασίες και το Σεβασμό όλων από όλους.

Όντας, η ίδια, εν ενεργεία εκπαιδευτικός της Δημόσιας Εκπαίδευσης, έχοντας περάσει και από την Ιδιωτική στην αρχή του επαγγελματικού μου βίου. Νοιώθω ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν σε αιτήματα και προβλήματα της σχολικής καθημερινότητας των μαθητών όλων των βαθμίδων, των γονέων και κηδεμόνων τους και, φυσικά, των συναδέλφων εκπαιδευτικών. Ο κύριος Μάκαρης έχει σταθεί επανειλημμένως Αρωγός, Χορηγός και Διευθέτης θεμάτων της Ευρύτερης Σχολικής Κοινότητας του Δήμου μας, δηλώνοντας ” Παρών” οποτεδήποτε χρειαστεί η Ηθική ή Υλική Συμπαράστασή του.

Τούτων Λεχθέντων, θεωρώ ιδιαίτερη τιμή να συστρατευθώ και να συμπορευθώ με τον κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη, μαζί με άλλους Άξιους, Εργατικούς, Ικανούς , Καταξιωμένους Συντοπίτες μου, όντας πεπεισμένη ότι, επιτέλους, και μετά από μια δεκαετία, Αξίζουμε ένα Δήμο με Μεγαλόπνοο Όραμα, Σοβαρό Σχέδιο, Οργάνωση , Λογοδοσία και Αποτελεσματικότητα, προς όφελος του πολίτη, είτε αυτός είναι Κάτοικος ( μόνιμος ή μη) είτε Επισκέπτης της Ιστορικής Περιοχής μας.

                                                                     

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis