home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFirst Featured

Αργολίδα: Νερό στ’ αυλάκι για το διοικητήριο στη ΡΕΑ

Δύο προγραμματικές συμβάσεις ενέκρινε το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης που συνεδρίασε υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Στην έγκριση της σύναψης δύο προγραμματικών συμβάσεων προέβη, μεταξύ άλλων, το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης που συνεδρίασε υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, το πρωί σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στην Τρίπολη. Νερό στ’ αυλάκι μπαίνει για το νέο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας στη ΡΕΑ.

Συγκεκριμένα, το σώμα ενέκρινε προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου με αντικείμενο την υλοποίηση της πράξης “Απόκτηση ακινήτου για την δημιουργία κτηριακού συγκροτήματος διοικητικών, αναπτυξιακών και πολιτιστικών λειτουργιών στην περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων Π.Ε. Αργολίδας”.

Ακόμα ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Περιφερειακού Ταμείου, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ΕΛΓΟ “Δήμητρα” με αντικείμενο την “πιλοτική εφαρμογή τεχνολογιών γεωπληροφορικής και αυτοματισμών στο πρόγραμμα δακοκτονίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου”.

Εκταμίευση 1.814.815,80 ευρώ από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας

Ακόμα εντολές εκταμίευσης συνολικής πίστωσης 1.814.815,80 ευρώ προς το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Διαβάστε ακόμα

Οι σχετικές αποφάσεις αφορούν σε δαπάνες που προορίζονται για αποπληρωμή έργων, μελετών και υπηρεσιών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button