home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

4 Δημοτικά Σχολεία της Αργολίδας στο Erasmus

Ενίσχυση της ψηφιακής ετοιμότητας μέσω της Παιχνιδοποιημένης Μάθησης και τη μετατροπή των σχολικών μονάδων σε κοινότητες μάθησης οι στόχοι του προγράμματος

Τέσσερα Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Αργολίδας και συγκεκριμένα το Δημοτικό Σχολείο Δρεπάνου Αργολίδας, το Δημοτικό Σχολείο Φιχτίου, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους και το 6ο Δημοτικό Σχολείο Άργους, συμμετέχουν στο Erasmus.

Ένα πρόγραμμα που έχει στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής ετοιμότητας μέσω της Παιχνιδοποιημένης Μάθησης για την ενδυνάμωση και την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών καθώς και τη μετατροπή των σχολικών μονάδων σε κοινότητες μάθησης μέσα από οργανωμένες επιμορφωτικές δράσεις.

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, όπου συμμετείχαν 75 άτομα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του προγράμματος, των εκπαιδευτικών εργαλείων και μεθόδων που θα χρησιμοποιηθούν και των συμμετεχόντων οργανισμών στο πρόγραμμα.

Τη συνάντηση χαιρέτησε η Αν. Οργανωτική Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου κα Αικατερίνη Γκίνη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button