Νέα αναβολή, για την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι, όρισε σήμερα Τετάρτη το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στα Δικαστήρια Ναυπλίου για τη δίκη του άνδρα που είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης πορείας διαμαρτυρίας στο Άργος για τον θάνατο του 20χρονου Θοδωρή.
Ο κατηγορούμενος, που είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μετά την πρώτη αναβολή της περασμένης Δευτέρας, προσήλθε σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου, στο δικαστικό μέγαρο για να απολογηθεί. Η διαδικασία μετατέθηκε και πάλι, αυτή τη φορά για τις αρχές Αυγούστου.
Η υπεράσπιση είχε ζητήσει χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία της απολογίας, καθώς και την κλήτευση του αστυνομικού που αποτελεί τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας. Ο αστυνομικός δεν προσήλθε σήμερα στο δικαστήριο.
Η υπόθεση αναμένεται να συζητηθεί εκ νέου στις 7 Αυγούστου, με τον κατηγορούμενο να παραμένει προσωρινά ελεύθερος έως τότε.










