home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έρχεται για μία ακόμα χρονιά ο αγώνας Τριάθλου στην Επίδαυρο

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 10 & 11 Σεπτεμβρίου
Αρχαία Επίδαυρος

Για μία ακόμα χρονιά θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος πλέον αγώνας Τριάθλου στην Επίδαυρο. Οι αθλητικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. Με κέντρο την Αρχαία Επίδαυρο θα διεξαχθούν οι αγώνες aquathlon, κολύμβησης και τρεξίματος με συμμετέχοντες από κάθε άκρη του κόσμου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες για όλες τις ηλικίες, από 6 ετών έως και πάνω από 70. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή για τη συμμετοχή τους σε όποιον αγώνα επιθυμούν, καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο. Θα πρέπει ακόμα να επισημανθεί πως για τη συμμετοχή στο τρίαθλο απαιτείται ιατρική βεβαίωση, για τη συμμετοχή στα κολυμβητικά αγωνίσματα απαιτείται ιατρική βεβαίωση ή ισχύον (τρέχοντος έτους) δελτίο ομάδας, ενώ για τα δρομικά αγωνίσματα δεν χρειάζεται η προσκόμιση κάποιου δικαιολογητικού.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Επιδαύρου, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την εταιρεία whynot (Smart Marketing Solutions). Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, του Υπουργείου Πολιτισμού-Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, του Υπουργείου Τουρισμού, της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του ΕΟΤ, με την τεχνική υποστήριξη της ΠΕΠΑ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis