home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Δήμος Ναυπλιέων: Εκδήλωση τιμής για τον στρατηγό Χαράλαμπο Ζυμβρακάκη

Εκδήλωση με θέμα «Ο Χαράλαμπος Ζυμβρακάκης, η Ναυπλιακή Επανάσταση και τα τοπωνύμια του Ναυπλίου»

Εκδήλωση προς τιμήν του στρατηγού Χαράλαμπου Ζυμβρακάκη με θέμα: «Ο Χαράλαμπος Ζυμβρακάκης, η Ναυπλιακή Επανάσταση και τα τοπωνύμια του Ναυπλίου» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 7.30μμ στον αύλειο χώρο της βίλας Ζυμβρακάκη στη λεωφόρο Ασκληπιού, όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΔΥΟΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο ιστορικός Δημήτριος Μπελέζος. Μίλησε για την συμβολή  της οικογένειας Ζυμβρακάκη στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 αλλά και μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο του στρατηγού  Χαράλαμπου Ζυμβρακάκη.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αργολίδας και το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών, ενώ χαιρέτησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ Ράλλη, οι Βουλευτές Αργολίδας Γ Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας Κ. Χουντάλας, ο Αχιλλέας Σαραντινός Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. και το μέλος του ΔΣ Αργυρόπουλος Κων/νος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button