home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Σε νοσοκομείο της Αθήνας ο ληστής που λιποθύμησε μετά την καταδίωξη – Διασωληνωμένος με διαβητικό σοκ

Φυλάσσεται από αστυνομικούς σε θάλαμο αυξημένης φροντίδας μετά τη ληστεία – θρίλερ στην Πρόνοια
Σύλληψη ληστή με εγκεφαλικό στο Ναύπλιο

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την εξέλιξη της ληστείας που έλαβε χώρα στο Ναύπλιο. Ο 38χρονος ληστής που λιποθύμησε μετά την καταδίωξη της αστυνομίας φαίνεται πως κατέρρευσε μετά από διαβητικό σόκ. Ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο, τα νέα στοιχεία δείχνουν πως ο ληστής έχει σάκχαρο, κάτι που οδήγησε σε λιποθυμικό επεισόδιο τα ξημερώματα του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, φαίνεται πως ούτε ο 38χρονος γνώριζε ότι πάσχει από διαβήτη.

Ο άνδρας παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ναυπλίου και φυλάσσεται από αστυνομικές δυνάμεις. Βρίσκεται σε θάλαμο κρατουμένων, ο οποίος διαμορφώθηκε ειδικά σε θάλαμο αυξημένης φροντίδας καθώς το νοσοκομείο Ναυπλίου δεν διαθέτει μονάδα εντατικής θεραπείας. Ωστόσο, πληροφορίες του anagnostis.org αποκαλύπτουν πως, λόγω της κατάστασης του ασθενούς, οι γιατροί κρίνουν αναγκαία την μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας. Μάλιστα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι σχετικές ενέργειες για την μεταφορά του.

Ο συνεργός του βρίσκεται υπό κράτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και οδηγείται στον εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται πως οι δύο άνδρες από το Μαυροβούνιο, με τη βοήθεια μιας 51χρονης, εισέβαλλαν σε σπίτι στην Πρόνοια Ναυπλίου και με τη χρήση βίας και υπό την απειλή όπλου κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό από την οικογένεια. Από τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές φαίνεται πως οι δράστες είχαν οργανώσει το σχέδιό τους και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να εισβάλλουν στο σπίτι. Ωστόσο, μετά από αγωνιώδες κυνηγητό στους κεντρικούς δρόμους του Ναυπλίου η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή τους με τις εξελίξεις να είναι συνεχείς στην έρευνα της υπόθεσης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis