home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Ερμιονίδα έχει ανάγκη από αστυνομικούς

Καταπονείται το λιγοστό προσωπικό τους θερινούς μήνες σε μια περιοχή με πολλά εξοχικά επισκέψιμα και το χειμώνα – Η επιστολή του δημάρχου για ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Η Ερμιονίδα έχει ανάγκη από αστυνομικούς

Ανάγκη από μόνιμο προσωπικό χειμώνα καλοκαίρι έχει Αστυνομικό τμήμα Ερμιονίδας, στην Αργολίδα, καθώς η Ερμιονίδα έχει υψηλή επισκεψιμότητα όλο το χρόνο, ενώ τα κρούσματα εγκληματικότητας δεν λείπουν στην περιοχή όπου υπάρχουν πολλές εξοχικές κατοικίες επιφανών ανθρώπων, τις οποίες επισκέπτονται όλο το χρόνο, κατά περιόδους.

Επίσης το Α.Τ. Ερμιονίδας δεν διαθέτει στην υπηρεσία του μόνιμο διορισμένο Διοικητή με αποτέλεσμα το προσωπικό να καλείται να αντιμετωπίσει τα τρέχοντα ζητήματα χωρίς τη σωστή καθοδήγηση, την αξιολόγηση και τον ανάλογο προγραμματισμό.

Η επιστολή του δημάρχου

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, με επιστολή του αιτήθηκε την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας με μόνιμο προσωπικό καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

6588 Αίτημα Ενίσχυσης ΑΤ Ερμιονίδας page 0001
6588 Αίτημα Ενίσχυσης ΑΤ Ερμιονίδας page 0002

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου Ερμιονίδας με αναφορά του προς τον Υπουργό Πρστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis