home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ερμιονίδα: Χωρίς μόνιμο διοικητή και επαρκές προσωπικό το Αστυνομικό Τμήμα

Για ποιους λόγους το Α.Τ. Ερμιονίδας χρειάζεται ενίσχυση σε προσωπικό και τους χειμερινούς μήνες – Αναφορά Πουλά σε Θεοδωρικάκο.

Ανάγκη από προσωπικό έχει Αστυνομικό τμήμα Ερμιονίδας, στην Αργολίδα, όχι μόνο κατά τη θερινή αλλά και κατά τη χειμερινή περίοδο, καθώς η Ερμιονίδα έχει υψηλή επισκεψιμότητα όλο το χρόνο.

Επίσης το Α.Τ. Ερμιονίδας δεν διαθέτει στην υπηρεσία του μόνιμο διορισμένο Διοικητή με αποτέλεσμα το προσωπικό να καλείται να αντιμετωπίσει τα τρέχοντα ζητήματα χωρίς τη σωστή καθοδήγηση, την αξιολόγηση και τον ανάλογο προγραμματισμό.

Αναφορά Πουλά

Για το θέμα κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς, προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.

Όπως αναφέρεται σε αυτή:

«Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω έγγραφο του Δημάρχου Ερμιονίδας με το οποίο ζητά την επαρκή στελέχωση του Α.Τ. Ερμιονίδας και κατά τους χειμερινούς μήνες καθώς, όπως αναφέρει, εκτός από τις αυξημένες ανάγκες για αστυνόμευση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Δήμος Ερμιονίδας έχει υψηλή επισκεψιμότητα και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας στο σχετικό έγγραφο επισημαίνει ότι το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας δεν διαθέτει στην υπηρεσία του μόνιμο διορισμένο Διοικητή με αποτέλεσμα το προσωπικό να καλείται να αντιμετωπίσει τα τρέχοντα ζητήματα χωρίς τη σωστή καθοδήγηση, την αξιολόγηση και τον ανάλογο προγραμματισμό.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis