home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γ. Μανιάτης: Τα ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων εκτιμάται ότι έχουν συνολική αξία 250 δισ. ευρώ

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε εκτενώς στην ενεργειακή κρίση που προκάλεσαν οι εξελίξεις στην Ουκρανία και μίλησε για τα κοιτάσματα σε Ελλάδα και Κύπρο
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη εθνική στιγμή

Για τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην ελληνική θάλασσα που η αξία τους φθάνει τα 250 δις ευρώ, έκανε λόγο ο πρώην υπουργός και βουλευτής Γιάννης Μανιάτης στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδας», το πρωί της Τρίτης(23/8).

Αναφέρθηκε εκτενώς στην ενεργειακή κρίση που προκάλεσαν οι εξελίξεις στην Ουκρανία και μίλησε για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για τα κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης τόνισε πως «δεν έχουμε προχωρήσει καθόλου, πρόκειται για ολιγωρίες της δημόσιας διοίκησης και των πολιτικών ηγεσιών», ενώ πρόσθεσε και για καθυστερήσεις και της ελληνικής δικαιοσύνης.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Παπανδρεικος

    Και εσύ τι έκανες κύριε καθηγητά;; ως γραμματέας υπουργείου, ως βουλευτής πασοκ, και στο τέλος ως υπουργός της σαμαρικης δεξιάς;;; να χαμε να λέγαμε 20 χρ στην εξουσία ήσουν, τι να θυμόμαστε από εσένα για την Αργολίδα;; δυστυχώς τίποτα, σε λίγα χρόνια δεν θ α σε θυμάται κανείς, ίσως η τύπισσα με το σαιτ που σε διαφημίζει μπορεί να μην σε ξεχάσει ποτέ…

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis