home design

Ανοίγει τις πύλες της η έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο

Θα διαρκέσει από σήμερα έως και τις 28 Αυγούστου, 19:30 - 24:00, στην πλατεία Ωνάση.

Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Αύγουστου του Δήμου Ναυπλιέων, ανοίγει τις πύλες της σήμερα 5 Αυγούστου η ετήσια Έκθεση Βιβλίου στην πλατεία Ωνάση, στο Ναύπλιο.

Η ΠΟΕΒ με την πολυετή πείρα στη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων προαγάγει τη φιλαναγνωσία και την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για τις νέες εκδόσεις και την ελληνική βιβλιοπαραγωγή.

Η Έκθεση Βιβλίου θα διαρκέσει από τις 5 Αυγούστου μέχρι και τις 28 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως 24:00. Συμμετέχουν 50 εκδότες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Νομού Αργολίδας, με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν το έργο της ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών του Νομού Αργολίδας.

Όλοι οι επισκέπτες, μπορούν να φέρνουν τα βιβλία που έχουν διαβάσει και δεν χρειάζονται πια, και να τα αφήσουν στο περίπτερο της διοργάνωσης. Τα βιβλία αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ή τον εμπλουτισμό τοπικών βιβλιοθηκών.

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία:

Από: 05/08/2022 Εως: 28/08/2022
Καθημερινά 19:30 έως 24:00

Τοποθεσία:

Πλατεία Ωνάση, Ναύπλιο

Την Έκθεση Βιβλίου συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version