home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμόςFeatured

Ερμιονίδα: Ο Κώστας Καλογιαννίδης στο τιμόνι της Αθλητικής Ένωσης

Έδωσαν και πάλι τα χέρια το αθλητικό σωματείο και ο προπονητής για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν

Ο Κώστας Καλογιαννίδης αναλαμβάνει για δεύτερη φορά το τιμόνι της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος Λασιθιώτη προπονητή Μανώλη Σκύβαλο.

Η διοίκηση του συλλόγου είχε συνάντηση με τον 46χρονο τεχνικό την Τρίτη 5 Ιουλίου, κατά την οποία οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν να συνεργαστούν την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο νέος προπονητής έχει περάσει ξανά από τον πάγκο της ΑΕ Ερμιονίδας την περίοδο 2015-16. Το βιογραφικό του ως τεχνικού ξεκινά από τον Άρη Τρίπολης, ενώ έκατσε στον πάγκο και άλλων σημαντικών ομάδων, όπως του Παναρκαδικού και της Καλαμάτας, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες. Ο Κώστας Καλογιαννίδης έχει περάσει και από την ΑΕΚ Τρίπολης, σύλλογο που ανέβασε από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Γ’ Εθνική.

Ο 46χρονος προπονητής έγραψε τη δική του ιστορία τα τρία τελευταία χρόνια με τον Ερμή Μελιγούς, καθώς αποτελεί, δίχως καμία αμφιβολία, τον κορυφαίο τεχνικό, που έχει περάσει από τον πάγκο της ομάδας της Βόρειας Κυνουρίας. Έβαλε… φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στις πιο σημαντικές στιγμές του συλλόγου, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας, την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, με διετή παρουσία του Ερμή Μελιγούς στις εθνικές κατηγορίες της χώρας, που συνοδεύτηκε την προηγούμενη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Αρκαδίας. Στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει «λαμπρή» πορεία στα γήπεδα και ως ποδοσφαιριστής.

Η ΑΕ Ερμιονίδας συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού που έχει γίνει, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με πρώτο μέλημα την κατάρτιση του ρόστερ της ομάδας, σε συνεργασία με το νέο ΔΣ που έχει προκύψει.

278559209 4965739373480106 6231874748455283907 n
Φωτό: fb/Ένωση Ερμιονίδας-Αρχείο

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕ Ερμιονίδας. Είναι τιμή να βρίσκομαι ξανά στα εσωτερικά της ομάδας ως προπονητής της. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι πάντα είχα στο μυαλό μου την ΑΕ Ερμιονίδας, ώστε να βρεθώ ξανά στον σύλλογο και να δουλέψω ως τεχνικός, έχοντας περισσότερη πείρα από πάγκους, πάντα όμως, με την ίδια διάθεση για σκληρή δουλειά, ώστε να διακριθούμε στο νέο πρωτάθλημα.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και αυτό θα το πετύχουμε όλοι μαζί, με κοινή προσπάθεια και με γνώμονα το καλό της ΑΕ Ερμιονίδας. Διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και κόσμος θα προσπαθήσουμε και θα μοχθήσουμε, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο που αρμόζει στην ιστορία της ομάδας. Ένα σύνολο, έτσι όπως το έχει στο μυαλό της και η διοίκηση του συλλόγου.

Σ’ αυτή την προσπάθεια έχουμε ανάγκη και τον κόσμο κοντά μας. Εμείς, αυτό που θα προσπαθήσουμε, είναι οι φίλαθλοί μας να νιώθουν περήφανοι για την ομάδα που θα παρουσιάσουμε στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να συνεχίσουμε το καλό πρόσωπο της ΑΕ Ερμιονίδας στα γήπεδα και στις εθνικές κατηγορίες», δήλωσε στο ermionidafc.gr ο Κώστας Καλογιαννίδης μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την Α.Ε. Ερμιονίδας.

.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button