home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτικήFeatured

Η Κυβέρνηση διευκρινίζει τι θα γίνει με το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο στην Ερμιονίδα

Το έργο που θα προκηρυχθεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά ο Δήμος αφού η χρηματοδότησή του προβλέπεται από το Ταμείο Ανάκαμψης

Δεν τίθεται κανένα θέμα αναστολής έκδοσης οικοδομικών αδειών στην Ερμιονίδα με αφορμή την προκήρυξη της μελέτης του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου, σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Ταγαρά.

Το έργο που θα προκηρυχθεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά ο Δήμος, αφού η χρηματοδότησή του προβλέπεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.

O Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός δήλωσε:

«Μετά από επικοινωνία που είχα με τον αρμόδιο Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιο για θέματα χωροταξίας και αστικού περιβάλλοντος κ. Νίκο Ταγαρά σχετικά με τη μελέτη του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) Ερμιονίδας, η θέση της Κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη: δεν τίθεται κανένα θέμα αναστολής έκδοσης οικοδομικών αδειών στην Ερμιονίδα με αφορμή την προκήρυξη της μελέτης του ΕΠΣ, έργο που θα προκηρυχθεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου χωρίς να επιβαρυνθεί καθόλου ο Δήμος, αφού η χρηματοδότησή του προβλέπεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Άλλωστε η οποιοσδήποτε αναστολή μπορεί να γίνει μόνο με την υποβολή του σχετικού αιτήματος από τον Δήμο Ερμιονίδας με το ανάλογο επιχείρημα»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button