home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Διαδραστικός χάρτης της πόλης από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου

Τα παιδιά δείχνουν σημαντικά σημεία και «παίζουν» με το Ναύπλιο
Διαδραστικός Χάρτης Ναυπλίου 1ο Γυμνάσιο

Έναν εμπεριστατωμένο διαδραστικό χάρτη με τα σημαντικά σημεία της πόλης του Ναυπλίου κατασκεύασαν οι μαθητές των Β3 και Β5 τάξεων του 1ου Γυμνασίου της πόλης, στα πλαίσια του μαθήματος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

Πληροφορίες, στα ελληνικά και τα αγγλικά, για κάθε ένα από αυτά καθώς και ένα κουίζ για να εξασκήσετε τις γνώσεις σας για την πόλη περιλαμβάνονται στο διαδραστικό αυτό χάρτη.

Διαδραστικός Χάρτης Ναυπλίου 1ο Γυμνάσιο 1
Φωτό: 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

Τα παιδιά επικοινώνησαν το εξαιρετικό τους πόνημα το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου, σε δρόμους και πλατείες της παλιάς πόλης, μοιράζοντας ειδικά καρτελάκια με τον κωδικό QR του χάρτη και το σήμα του σχολείου, και συμπαρέσυραν κατοίκους και επισκέπτες στο «παιχνίδι» της περιήγησης στο Ναύπλιο.

Υπεύθυνος καθηγητής για τη δράση ήταν ο Ανδρέας Καρίβαλης, την επιμέλεια και διόρθωση των ελληνικών κειμένων είχε η Βασιλική Βλάχου, των αγγλικών κειμένων η Άρτεμις Κουγιουμτζή και την επιμέλεια των ψηφιακών μέσων η Παναγιώτα Μαυρόγιαννη.

Διαδραστικός Χάρτης Ναυπλίου 1ο Γυμνάσιο 2
Φωτό: 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

Μια υπέροχη πρωτοβουλία από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου που δίνει την ευκαιρία σε ντόπιους και επισκέπτες να γνωρίσουν περισσότερα πράγματα για σημαντικά σημεία της πόλης, να εξασκήσουν τις γνώσεις τους και εν τέλει να προσεγγίσουν το Ναύπλιο με διαφορετική ματιά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis