home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Στήριξη Καμπόσου σε Γκαβούνο για το Δημοτικό Ωδείο

Περίεργη ανώνυμη επιστολή εναντίον Γκαβούνου στο Δημαρχείο
Ωδείο Άργους

Τη στήριξή του στον εντεταλμένο σύμβουλο υπεύθυνο για το Δημοτικό Ωδείο Άργους- Μυκηνών, Νίκο Γκαβούνο έδωσε πριν λίγη ώρα σήμερα, Παρασκευή 20 Μαΐου, ο Δημήτρης Καμπόσος μετά από μια περίεργη ανώνυμη υβριστική επιστολή που εστάλη μέσω ΕΛΤΑ στο Δημαρχείο της πόλης.

Νίκος Γκαβούνος
Φωτογραφία αρχείου

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (fb) ο Νίκος Γκαβούνος δημοσίευσε τη φωτογραφία της επίμαχης επιστολής γράφοντας: «Ανωνυμη υβριστική επιστολή μέσω ΕΛΤΑ στάλθηκε στο δημαρχείο !!!!!! Κάποιοι έχασαν την ψυχραιμία τους σε μόλις ένα μήνα παρουσίας μου!!!!!!!!».

Γράμμα Γκαβούνος
Φωτό: fb/Νίκος Γκαβούνος

Μετα από επικοινωνία του «anagnostis.org» με τον κ. Γκαβούνο για το θέμα ο ίδιος δήλωσε πως δεν θέλει να πει κάτι προς το παρόν.

«Θα μιλήσω όταν πρέπει να μιλήσω», τόνισε ο υπεύθυνος του Δημοτικού Ωδείου.

Η δήλωση Καμπόσου

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Άργους στήριξε τον Νίκο Γκαβούνο αλλά και την προσωπική του επιλογή να τον τοποθετήσει υπεύθυνο του Δημοτικού Ωδείου αναφέροντας συγκεκριμένα:

Δημήτρης Καμπόσος
Φωτό: Αρχείο

«Νίκο συνέχισε όπως πας, ότι σου έχω πει, ΚΑΘΑΡΣΗ. Το ωδείο ΔΕΝ είναι ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Η Δημοτική αρχή δεν εκβιάζεται. ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ . Χαίρομαι που αντιλαμβάνομαι ότι πονάνε.

Τώρα όσο για τα άλλα …μάλλον δεν ξέρουν ότι ήσουν για 7 χρόνια μόνιμος (κάθε χρόνο) πρωταθλητής Ελλάδος στο στίβο , αλλά ούτε ότι δοξασες την Ελλάδα με 3 η νίκη σε παγκόσμιους μαθητικούς αγώνες στίβου που έγιναν στη Ρώμη. Συνέχισε με τις δύο ιδιότητες σου , του παιδαγωγού, αλλά και του δημοτικού συμβούλου».

Τα λεγόμενα και των δύο αυτοδιοικητικών ανδρών , Καμπόσου και Γκαβούνου φανερώνουν ότι κάποιο πρόβλημα υπήρχε στο «βασίλειο της Δανιμαρκίας» που δεν είναι άλλο από το Δημοτικό Ωδείο Άργους-Μυκηνών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis