home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Ο Κωστούρος πικάρει την αντιπολίτευση για το Πάρκο Κολοκοτρώνη

«Ο επιμένων νικά» λέει ο δήμαρχος Ναυπλιέων μετά από όσα προηγήθηκαν με τις μελέτες, μέχρι να φτάσει η “αναβάθμιση και αποκατάσταση του πάρκου Κολοκοτρώνη” σε δημοπρασία
Πάρκο Κολοκοτρώνη Ναύπλιο μελέτη (2)

Ο επιμένων νικά, δηλώνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, πικάροντας την αντιπολίτευση, που είχε αντιδράσει στις αρχικές μελέτες για το Πάρκο Κολοκοτρώνη, που πέρασε από χίλια κύματα μέχρι να δημοπρατηθεί.

Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει στις 6 Απρίλη στο Ναύπλιο και πλέον μετά από πολλά χρόνια, το Πάρκο Κολοκοτρώνη, μπαίνει σε τροχιά ανάπλασης με στόχο την αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση, αλλά και την ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων της περιοχής, σύμφωνα με τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος δηλώνει πλέον: «Ο στόχος του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού είναι να συνδέσει το παρόν με την ιστορική μνήμη της πόλης, ώστε να δημιουργηθεί ένας δημόσιος χώρος καλαίσθητος και σύγχρονος για ατομικές και συλλογικές δράσεις.

Η δημοπράτηση του έργου αποτέλεσε προτεραιότητα για τις υπηρεσίες του Δήμου και την Δημοτική Αρχή και  παρόλες τις χρονοβόρες διαδικασίες και τις πολλές συζητήσεις που προκάλεσε, κάνουμε σήμερα το πρώτο αλλά ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του. Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι η ανάπλαση του Πάρκου Κολοκοτρώνη θα δώσει στο Ναύπλιο μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία αντάξια στην τεράστια πολιτιστική κληρονομιά του και την ιστορία του».

Και καταλήγει πικάροντας την αντιπολίτευση που είχε αντιδράσει στον αρχικό σχεδιασμό και τον αρχικό τρόπο που είχε επιλεγεί για την αναβάθμιση του Πάρκου Κολοκοτρώνη, δηλώνοντας: «Ο επιμένων νικά».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis