home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Απόκριες χωρίς καρναβάλι: Κερδισμένο το Ναύπλιο από τους περιορισμούς

Ο κόσμος βγήκε να ξεσκάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, προτιμώντας κοντινούς προορισμούς στην Αθήνα. Η υπόσχεση του Δήμου Ναυπλιέων
Ναύπλιο νύχτα

Μεγάλη και φέτος η προσέλευση των επισκεπτών για το τριήμερο της Αποκριάς στο Ναύπλιο, με τον Δήμο Ναυπλιέων να εκφράζει την ελπίδα του πως του χρόνου θα καταφέρει να κάνει το Βενετσιάνικο Καρναβάλι μακριά από μέτρα προστασίας και την σκιά του πολέμου με κέφι, χορό, εντυπωσιακές στολές, περίτεχνες μάσκες υπό τους μουσικούς ήχους και τον ρυθμό της ταραντέλας.

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η Αργολική πρωτεύουσα ήταν στις κορυφαίες επιλογές των Αθηναίων που είχαν μεγάλη ανάγκη να ξεσκάσουν από την απαιτητική καθημερινότητα και τους διαρκείς περιορισμούς που έχει φέρει ο κορωνοϊός. Αρκετοί ήταν και αυτοί που με σύμμαχο τον καλό καιρό συνδύασαν μια μονοήμερη εκδρομή στην πόλη για να γιορτάσουν τα κούλουμα.

Κερδισμένο το Ναύπλιο από τους περιορισμούς λόγω της εγγύτητας με την Αθήνα, με τους παραδοσιακούς αποκριάτικους προορισμούς, πλην της Πάτρας, να ζημιώνονται και φέτος.

Η «υπόσχεση» του Δήμου Ναυπλιέων

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Ναυπλιέων:

«Ως Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχουμε έμπρακτα στην από κοινού προσπάθεια μέσα από τη συντονισμένη συνεργασία με τους επαγγελματίες της εστίασης, του τουρισμού και της αγοράς προκειμένου να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας, γαστρονομικών γεύσεων και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων μας.

Ως Δημοτική Αρχή ευχόμαστε και ελπίζουμε του χρόνου να καταφέρουμε να γιορτάσουμε το Βενετσιάνικο Καρναβάλι μακριά από μέτρα προστασίας και την σκιά του πολέμου με κέφι, χορό, εντυπωσιακές στολές, περίτεχνες μάσκες υπό τους μουσικούς ήχους και τον ρυθμό της ταραντέλας.

Ωστόσο μέχρι και του χρόνου θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καθημερινό αγώνα για ένα Δήμο Ναυπλιέων σύγχρονο, καθαρό, φιλικό και εξωστρεφή ιδανικό τουριστικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου όπως αρμόζει στην μεγάλη ιστορία του και την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά του ως πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis