home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Αδιαχώρητο στο Ναύπλιο: Βουλιάζει η πόλη τις απόκριες

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός είναι χαρακτηριστικές της πολυκοσμίας που επικρατεί

Story Highlights
  • Το Ναύπλιο μετά από χρόνια αποτελεί και πάλι έναν από τους πιο must ταξιδιωτικούς προορισμούς για το τριήμερο, παρότι και οι φετινές απόκριες είναι χωρίς εκδηλώσεις.

Αδιαχώρητο παρατηρείται στο Ναύπλιο, με τις απόκριες να χαρίζουν στην πόλη εικόνες από τις παλιές «δόξες», όταν η πόλη βούλιαζε από κόσμο.

Το Ναύπλιο φαίνεται ότι εφέτος αποτελεί top αποκριάτικο προορισμό, με τα ξενοδοχεία να είναι sold out και κατ΄ επέκταση στα καφέ και τα εστιατόρια της πόλης να μην πέφτει καρφίτσα.

Οι δρόμοι από το μεσημέρι του Σαββάτου και ακόμα περισσότερο την Κυριακή έχουν μπλοκάρει, ενώ το μεγάλο πάρκινγκ στο λιμάνι έχει ήδη γεμίσει. Αυτοκίνητα έχουν σταθμεύει μέχρι την Ενδεκάτη και την Πρόνοια.

Το Ναύπλιο μετά από χρόνια αποτελεί και πάλι έναν από τους πιο must ταξιδιωτικούς προορισμούς για το τριήμερο, παρότι και οι φετινές απόκριες είναι χωρίς εκδηλώσεις.

Μια χαλαρή βόλτα στην πόλη αποζημιώνει τους χιλιάδες επισκέπτες, που ούτως ή άλλως βρίσκουν πώς να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους  και τις μίνι χειμερινές διακοπές τους.

Φωτορεπορτάζ

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός είναι χαρακτηριστικές της πολυκοσμίας που επικρατεί:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

3 Σχόλια

  1. Πείτε σε μερικούς να έρθουν να δουν τον Ηρακλή μας στη πλατεία του Άργους!!!!!!!!!

    1. Σώθηκες. Σιγά μη πουν τίποτα για το Άργος οι φραγκολιγούρηδες του Ναυπλίου. Το μόνο που ξέρουν να λένε είναι ότι το Άργος δεν έχει τίποτα.

  2. Επαναφέρω για πολλοστή φορά το πρόβλημα που αντιμετωπιζουν τέτοιες μέρες κοσμοσυρροής οι μόνιμοι κάτοικοι, οι
    οποίοι δεν τολμούν να κινήσουν τα αυτοκίνητά τους λόγω έλλειψης θέσεων παρκαρίσματος.Αλήθεια τι θα γίνει με αυτό το θέμα?. Οι μόνιμες θέσεις ,που έχουν <> είναι ελάχιστες….Καλά τα οικονομικά οφέλη του τουρισμού, όχι όμως σε βάρος της καθημερινότητας των κατοίκων του ιστορικού κέντρου.

Διαβάστε ακόμα

Back to top button