home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

4 Διασκεδαστικές Ιδέες για να Κάνεις όταν Βαριέσαι

4 απλές αλλά άκρως διασκεδαστικές και δημιουργικές ιδέες που ίσως σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή την θλιβερή και άσχημη διάθεση.
4 Διασκεδαστικές Ιδέες για να Κάνεις όταν Βαριέσαι

Έχεις νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα ότι θέλεις να κάνεις κάτι αλλά τίποτα δεν σε τραβάει, τίποτα δεν σε κάνει να θέλεις να σηκωθείς από τον καναπέ ή το κρεβάτι και να περάσεις δημιουργικά τον χρόνο σου; Για να πάτησες σε αυτό το άρθρο, κάτι μου λέει ότι έχεις αυτό ακριβώς το συναίσθημα τώρα που διαβάζεις τις λέξεις αυτές.

Επειδή ξέρω καλά αυτό το συναίσθημα, παρακάτω θα βρεις 4 απλές αλλά άκρως διασκεδαστικές και δημιουργικές ιδέες που ίσως σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή την θλιβερή και άσχημη διάθεση.

Ιδέα 1: Χρωμάτισε

Πολύ διαδεδομένα και δημοφιλή έχουν πλέον γίνει τα βιβλία χρωματισμού για ενήλικες. Πρόκειται για βιβλία όπου σε κάθε μία σελίδα υπάρχει το σχεδιάγραμμα ενός περίτεχνου και πολύπλοκου σχεδίου (μπορεί να απεικονίζει ένα ζώο, ένα λουλούδι ή κάποιο αντικείμενο από την καθημερινή ζωή) και οι αναγνώστες καλούνται να χρωματίσουν και να δώσουν έτσι ζωή στην ζωγραφιά. Πρόκειται για μια πολύ χαλαρωτική διαδικασία που βοηθάει τους ανθρώπους να ξεχάσουν για λίγο τα άγχη τους και να ξαναγεμίσουν τις μπαταρίες τους μέσω αυτής της καλλιτεχνικής απασχόλησης.

Ιδέα 2: Βάλε μουσική

Ένας σίγουρος τρόπος για να ανέβει η διάθεσή σου είναι να βάλεις ανεβαστική μουσική. Η λέξη κλειδί εδώ πέρα είναι ότι η επιλογή των τραγουδιών θα πρέπει να γίνει με ένα και μόνο βασικό κριτήριο: οι μελωδίες και οι στίχοι που θα ακούγονται θα πρέπει να σε παρακινούν να σηκωθείς, να χορέψεις και να τραγουδήσεις. Δύο είναι μόνο οι πιθανές παγίδες σε αυτή την επιλογή. Πρώτον, θα πρέπει να προσέξεις την ένταση του ήχου, ώστε να μην ενοχλήσεις συγκατοίκους ή γείτονες. Δεύτερον, όλες οι απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές για μια τέτοια δραστηριότητα, υπολογιστής ή κινητό, ακουστικά και ηχεία θα πρέπει να είναι στην πρίζα και φορτισμένα. Με ένα προνομιακό πρόγραμμα Volton ρεύμα στο ftinoteroreuma.gr μπορείς να κάνεις ολόκληρο πάρτι μόνος σου χωρίς κανένα άγχος ότι ίσως να το πληρώσεις ακριβά αργότερα.

Ιδέα 3: Βγες για έναν περίπατο

Από την στιγμή που αναγνωρίζεις ότι βαριέσαι οικτρά, κάνε την καρδιά σου πέτρα και άρχισε να ετοιμάζεσαι για να βγεις λίγο έξω. Μόλις νιώσεις την πνοή του αέρα στο πρόσωπό σου, δεις τον κόσμο γύρω σου και χαρείς τις ομορφιές του τόπου που ζεις, θα νιώσεις σίγουρα καλύτερα. Συγκεκριμένα είναι η γυμναστική που κάνεις από το περπάτημα και οι ενδορφίνες που παράγονται με αυτόν τον τρόπο που θα σε κάνουν να αισθανθείς χαρά και ενέργεια.

Ιδέα 4: Μαγείρεψε κάτι

Αν δεν θέλεις καθόλου να βγεις, τότε μπορείς να σηκωθείς και να πας μια βόλτα μέχρι την κουζίνα. Δες τι υλικά έχεις και δοκίμασε να φτιάξεις κάτι. Αν δεν το έχεις και πολύ με την μαγειρική, στο ίντερνετ θα βρεις άπειρες συνταγές με λίγα υλικά που δεν απαιτούν ούτε πολύ χρόνο ούτε πολύ κόπο. Μέχρι να βάλεις το μαγειρικό σου δημιούργημα στο ψυγείο ή στον φούρνο, η διάθεσή σου θα έχει βελτιωθεί και θα ανυπομονείς να δοκιμάσεις το γευστικό σου αριστούργημα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis