home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα εποχή για το νοσοκομείο Σπάρτης

Τι είδε η αναπληρώτρια υπουργός υγείας Μίνα Γκαγκα στη Σπάρτη.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Νέα εποχή για το νοσοκομείο Σπάρτης
Μίνα Γκάγκα Σπάρτη

Στις αλλαγές που θα φέρει το νέο ΕΣΥ ώστε ο κόσμος να μπορεί να εξυπηρετείται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας στάθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, καλωσορίζοντας ακόμη μια σημαντική δράση.

Ελπίδα δημιουργεί το γεγονός ότι μέσα σε τρία χρόνια αναμένεται η λειτουργία του νέου νοσοκομείου Σπάρτης με δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων της κ. Μίνας Γκαγκα στα νοσοκομεία του ΕΣΥ σε όλη την Ελλάδα, σειρά είχε σήμερα το νοσοκομείο Σπάρτης.

Η υπουργός επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου, τη μονάδα τεχνητού νεφρού καθώς και την κλινική Covid-19 και συζήτησε με το προσωπικό.

Εξήρε τις προσπάθειες όλου του προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, είχε συνάντηση με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, Εύη Παπαγεωργίου, εκπροσώπους των ιατρικών τμημάτων, στελέχη της διασυνδεδεμένης μονάδας των Μολάων, του τοπικού ιατρικού συλλόγου και βουλευτές.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα λειτουργίας καθώς και το σχέδιο για τη μεταστέγαση τμημάτων του νοσοκομείου, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία τους για το διάστημα κατά το οποίο θα κατασκευάζεται το νέο νοσοκομείο Σπάρτης.

Η μείωση των νοσηλευόμενων ασθενών και η ύφεση της πανδημίας.

Η υπουργός αναφέρθηκε ακόμη στην ύφεση της πανδημίας, λέγοντας πως μπορούμε να αισιοδοξούμε για ένα κανονικό Πάσχα και ένα καλύτερο καλοκαίρι. Κατέληξε ότι η πανδημία αποκλιμακώνεται αργά αλλά σταθερά, ενώ παρατηρείται μείωση των νοσηλευόμενων ασθενών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis