home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Μικρούς «άριστους» γκαιμπελίσκους βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΝ Ναυπλίου
ΣΥΡΙΖΑ

Τα χρέη στη ΔΕΥΑΝ, και η δήλωση του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους σχετικά με τις οφειλές που υπάρχουν προς τη Δημοτική Επιχείρηση, έχουν προκαλέσει συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο αλλά σε επίπεδο επαγγελματιών στο Τολό.

Την ίδια στιγμή η θεματική Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ναυπλίου συνεχίζει το γαϊτανάκι αντεγκλήσεων με τη Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για «μικρούς “άριστους” γκαιμπελίσκους».

Όπως αναφέρεται στη νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου:

«Η γνωστή τακτική των επιθέσεων με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και η προσπάθεια
αποδόμησης προσωπικοτήτων δεν τιμά τους τοπικούς εκπροσώπους του κυβερνώντος
κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή χρησιμοποιείται μόνο όταν τελειώνουν τα πολιτικά επιχειρήματα και γίνεται εμφανής η προσπάθεια μετάθεσης του ουσιαστικού διαλόγου, σε θέματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Ο γκαιμπελισμός εμφανίζεται όταν δεν έχεις να προτάξεις και να παρουσιάσεις πολιτικό λόγο. Όταν η μαύρη προπαγάνδα προσπαθεί να υποκαταστήσει την δημοκρατική λειτουργία.

Τα «έργα» σας είναι γνωστά και πλέον εμφανή στην κοινωνία.

Πολύ περισσότερο στους απλούς πολίτες και κυρίως στους μικρούς επιχειρηματίες. Διδάξατε προγραμματικό λαϊκισμό, κυβερνητική αναλγησία, απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους, παράκαμψη θεσμικών δημοκρατικών οργάνων στους Δήμους, προκηρύξεις εκτός ΑΣΕΠ, αδιαφανείς προσλήψεις γαλάζιων στελεχών, δημιουργία στρατιάς καλοπληρωμένων golden boys και μετακλητών, ξεπούλημα και απαξίωση Δημόσιων δομών, διαχειριστική ανεπάρκεια σε στιγμές έκτακτων φαινομένων, πολιτικές αύξησης του δημόσιου χρέους με παράλληλο πλουτισμό μερικών φίλων, ανικανότητα προστασίας του δημόσιου συμφέροντος και τόσα άλλα.

Όμως επιμένετε ότι στηρίζετε τους πολίτες της χώρας!

Πετύχατε αύξηση των λουκέτων των επιχειρήσεων, την δεύτερη υψηλότερη ανεργία στην Ευρωζώνη, στραγγαλισμό των επιχειρήσεων με τα παρατεταμένα κλεισίματα, επιλεκτική παροχή της επιστρεπτέας προκαταβολής, ασφυξία στην τραπεζική χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αύξηση των λειτουργικών εξόδων των επιχειρήσεων, την ψήφιση του «ΑΝΤΙαναπτυξιακού νόμου», τα άφαντα για τις ΜΜΕ χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης, 68% μείωση του τουρισμού σε σχέση με το 2019 και πολλά άλλα.

Αποδομήσατε το ΕΣΥ πληρώνοντας τους ήρωες υγειονομικούς με χειροκρότημα, ξεπουλήσατε τη ΔΕΗ, κλείσατε τις λιγνιτικές μονάδες, αδυνατείτε να προστατέψετε τα ελληνικά νοικοκυριά από το κύμα της ακρίβειας και καταφέρατε να γίνει ο Πρωθυπουργός των Αρίστων «τραγούδι» στα χείλη των ανθρώπων που αγανακτούν.

Βρείτε πρώτα δυο λόγια συμπαράστασης σε όσους ανοίγουν τους νέους λογαριασμούς ρεύματος και μετά ασχοληθείτε με αυτούς που σας κάνουν σκληρή κριτική.

Μπορεί να επιμένετε ότι στηρίζετε τις ελληνικές επιχειρήσεις που πλήττονται!

Αλλά μόνο στα λόγια…»

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    ΤΟ ΛΑΪΚΙΖΕΙΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΦΕΙΝ 🙂

    Αφού η πολιτική ελίτ φοβάται ν’αντιμετωπίσει κατάματα το πρόβλημα, αρμόζει σε έναν ικανό τοπικό δημοσιογράφο να κάνει επιτόπου ρεπορτάζ και να ζητήσει, όπως έχει δικαίωμα, από τον οργανισμό διαχείρισης υδάτων του Δήμου την ονομαστική κατάσταση όλων των πελατών και να δημοσιεύσει την λίστα των χρεών. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ποιοι είναι οι καλοπληρωτές και ποιοι είναι οι κακοπληρωτές που δημιουργούν το διαχειριστικό πρόβλημα στον Δήμο. Αυτά δεν είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα άλλωστε, είναι δημόσια στοιχεία που μπορούν να δημοσιευτούν. Έτσι και η “φιλελεύθερη αγορά” θα αποκτήσει πραγματικό νόημα, δείχνοντας στους ίδιους τους δημότες ποιοι συμπολίτες είναι κύριοι και συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους και ποιοι όχι.
    Όσο η πολιτική θα κωφεύει και θα παραμένει αδρανής στο πρόβλημα φοβούμενη το πολιτικό κόστος των επιλογών της, η Τέταρτη εξουσία καλείται να αναπληρώνει το κενό διαφάνειας.
    Συγχαρητήρια πάντως στον δήμαρχο Ναυπλιέων που είχε το θάρρος να δημοσιεύσει την ουσία του προβλήματος, θέτοντας τις δημοτικές παρατάξεις και τους συμβούλους προ των ευθυνών τους.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis